Yunus Akgün’lü Leicester City, Premier Lig’e geri döndü

Milli futbolcu Yunus Akgün'ün formasını giydiği İngiltere Championship ekibi Leicester City, 45. haftanın açılış maçında takipçisi Leeds United’ın deplasmanda Queens Park Rangers’a 4-0 mağlup olmasıyla bitime 2 hafta kala ilk ikiyi garantiledi ve bir yıllık aranın ardından Premier Lig'e geri dönmeyi başardı.

İngiltere Championship’ten Premier Lig’e yükselen ilk takım, milli futbolcu Yunus Akgün’lü Leicester City oldu. Ligde ikinci sırada bulunan Leeds United’ın 45. haftanın açılış maçında Queens Park Rangers’a 4-0 mağlup olmasıyla Leicester City matematiksel olarak Premier Lig’e çıkmayı garantiledi.

Leicester City, Yunus Akgün

Yunus Akgün, bu sezon 27 maçta forma giyerken; 2 gol atıp 3 asist yaptı.

YUNUS AKGÜN: GÖREV TAMAMLANDI

2022-23 sezonunda Premier Lig’den düşen Leicester City, böylelikle bir yıllık aranın ardından geri dönmüş oldu. Satın alma opsiyonuyla Leicester City’de kiralık olarak forma giyen milli oyuncu Yunus Akgün, bu sezon 27 maçta forma giyerken; 2 gol atıp 3 asist yaptı. Yunus Akgün, Premier Lig’e yükselmeyi garantilemelerinin ardından kendi fotoğraflarından oluşan ve “Champion Leicester City” yazılı kolajını paylaşarak altına “Görev tamamlandı” notunu düştü.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

KUTLAMA 4 MAYIS’TA

Leicester City, Championship’in 45. hafta maçında pazartesi günü Preston North End’e konuk olduktan sonra 4 Mayıs’taki son hafta mücadelesinde Blackburn Rovers’ı ağırlayacak ve taraftarıyla Premier Lig’e yükselmeyi kutlayacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com