Vargas’lı Fenerbahçe finalin kapısından döndü

Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasında 3-0'ın rövanşında Vero Monza Milano'ya altın sette 15-11 yenildi ve finalin kapısından döndü.

  • ü
  • 20 Mart 2024
  • ü
  • Spor

CEV Şampiyonlar Ligi yarı final maçında, Fenerbahçe Opet - A.V.V. Milano Kadın Voleybol takımları İstanbul Burhan Felek Spor Salonunda karşılaştı. (Fotoğraf: Mine Toz)

CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde, deplasmanda 3-0 kaybettiği maçın rövanşında İtalyan ekibi Allianz Vero Volley’i 3-1 yenen Fenerbahçe Opet, altın sette rakibine 15-11 mağlup olarak elendi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Fenerbahçe Opet, Melissa Vargas ve Arina Fedorovtseva’nın etkili oyunuyla skor üstünlüğünü elinde tuttuğu ilk sette farkı bir ara 7 sayıya kadar yükseltti: 16-9.

Allianz Vero Volley karşısında sayılar bulmaya devam eden sarı-lacivertliler, ilk seti 25-15 önde tamamladı ve öne geçti: 1-0.

İkinci sete de Melissa Vargas’ın etkili oyunuyla iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe Opet, skoru 15-11 yapınca Allianz Vero Volley’e mola aldırdı. Çekişmeli bir mücadeleye sahne olan bu sette İtalyan ekibi seti 28-26 kazandı ve skora dengeyi getirdi: 1-1.

Üçüncü set karşılıklı sayılarla başlarken Fenerbahçe Opet, rakibinin üst üste hataları sonucu üçüncü seti 25-22 üstün bitirdi ve skoru 2-1 yaptı.

OYUN ALTIN SETE GİTTİ

Son bölümde 3 pasta topu çıkaramayan Allianz Vero Volley karşısında Fedorovtseva’nın ace’i ile dördüncü seti 25-23 önde tamamladı ve skoru 3-1 yaparak müsabakayı altın sete götürdü.

Altın sete etkili bir başlangıç yapan İtalyan ekibi, skoru 4-1’e getirince sarı-lacivertliler molayı aldı. Moladan Aslı Kalaç ve Fedorovtseva’nın etkili oyunuyla dönen sarı-lacivertliler, Vargas’ın sayısıyla 7-6 öne geçti. Altın setin son bölümünde skor üstünlüğünü eline alan Allianz Vero Volley, seti 15-11 kazandı ve finale yükseldi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com