Vanspor sahadan çekildi, Esenler Erokspor 1. Lig’e çıktı

2. Lig Beyaz Grup'ta sahaya 19 yaşaltı takımıyla çıkan Serik Belediyespor'u 6-0 yenen Esenler Erokspor ile Kırmızı Grup'ta Amed Sportif, TFF 1. Lig'e yükseldi. Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, Serik Belediyespor’un Esenler Erokspor karşısına 19 yaşaltı takımıyla çıkmasını protesto ederek sahadan çekildi.

Vanspor, Serik Belediyespor'un Esenler Erokspor karşısına U19 takımıyla çıkmasını protesto etmek için Bursaspor maçinin 22. dakikasında sahadan çekildi.

TFF 2. Lig’de 38. hafta mücadelelerinin tamamlanmasının ardından Beyaz Grup’ta sahaya 19 yaşaltı takımıyla çıkan Serik Belediyespor’u 6-0 mağlup eden Esenler Erokspor ile Kırmızı Grup’ta haftaya 3 puan önde girip Menemen FK ile 0-0 berabere kalan Amed Sportif, TFF 1. Lig’e yükseldi.

Esenler Erokspor,

Serik Belediyespor, Esenler Erokspor karşısına U19 takımıyla çıktı.

VANSPOR SAHADAN ÇEKİLDİ

Beyaz Grup’ta 80 puanlı lider Esenler Erokspor’un ardından 78 puanla 2. sırada yer alan Vanspor FK, 38. hafta mücadelesinde bir alt lige düşmesi daha önce kesinleşen Bursaspor’a konuk oldu. Van temsilcisi, Esenler Erokspor’u konuk eden Serik Belediyespor’un sahaya 19 yaş altı takımıyla çıkmasını protesto etmek için Bursaspor maçının ilk dakikasında santranın yakınında hareketsiz kaldı. Bu sırada ev sahibi ekip, aralarında top çevirdi. Daha sonra her iki takım da mücadeleye başladı.

Vanspor

Vanspor FK futbolcuları, 0-0 devam eden maçın 22. dakikasında teknik heyetin yönlendirmesiyle sahadan çekildi. Daha sonra her iki takımın oyuncuları, soyunma odasına gitti. Esenler Erokspor ise Serik deplasmanından 6-0’lık galibiyetle dönerek 83 puana ulaştı ve şampiyon olarak 1. Lig’e yükseldi.

VANSPOR BAŞKANI FEYAT KIYAK’TAN AÇIKLAMA

Vanspor Başkanı Feyat Kıyak, sahadan çekilmelerinin ardından sosyal madyadan yazılı bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

Vanspor

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com