UEFA’dan hakem Cansu Tiryaki’ye Şampiyonlar Ligi görevi

FIFA kokartlı hakem Cansu Tiryaki, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. Tur 3. Grup müsabakalarında görev alacak.

  • ü
  • 04 Eylül 2024
  • ü
  • Spor

UEFA, FIFA kokartlı hakem Cansu Tiryaki’ye Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde görev verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre Tiryaki, 3-7 Eylül arasında Litvanya’da düzenlenecek UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. Tur 3. Grup müsabakalarında görev üstlenecek.

Maçlarda, Aysu Toraman da yardımcı hakem olarak görev yapacak.

UEFA gözlemcisi Dilan Deniz Gökçek ise 4-7 Eylül 2024 tarihleri arasında Danimarka’da düzenlenecek olan UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. Grup müsabakalarında hakem gözlemcisi olarak görev alacak.

HALİL UMUT MELER HIRVATİSTAN-PORTEKİZ MAÇINI YÖNETECEK

TFF’den yapılan açıklamaya göre Halil Umut Meler de Uluslar A Ligi’nde oynanancak Portekiz-Hırvatistan maçını yönetecek: “FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler, Portekiz ile Hırvatistan arasında 5 Eylül 2024 Perşembe günü oynanacak olan UEFA Uluslar A Ligi müsabakasını yönetecek. Portekiz’in Lizbon şehrindeki Estadio do Benfica Stadyumu’nda saat 19.45’te başlayacak müsabakada Halil Umut Meler’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak. Karşılaşmada Almanya Futbol Federasyonu’ndan Bastian Dankert VAR, Katrin Rafalski ise AVAR olarak görev yapacak.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com