Türk kadın basketbolcular vize alamadı, Londra’daki maçta yabancılar parkeye çıktı

Bursa Uludağ Basketbol kadın takımının Türk oyuncuları London Lions'a karşı oynayacak EuroCup Women Play-Off müsabakası için vize alamadı. Sadece yabancı oyuncular parkeye çıkabildi.

  • ü
  • 22 Aralık 2023
  • ü
  • Spor

FOTOĞRAF: E. KAPLAN

London Lions’a karşı oynayacağı EuroCup Women Play-Off müsabakası için İngiltere’ye giden Bursa Uludağ Basketbol takımı vize alamadığı için sadece yabancı uyruklu oyuncularla parkede yerini alabildi. Oyunculardan Eda Şahin, sakat olmasına rağmen 5 kişilik maç kadrosunda yer alabilmek için sahada etkisiz bir şekilde durmak zorunda kaldı.

Bir basketbol izleyicisi sosyal medyada yaşanan durumu, “Spor tarihine geçebilecek bir maça denk geldim. Euro Cup Women London Lions Women v Bursa Uludag Basketbol maçı. Bursa takımı toplamda 5 kişi. Vize alamamışlar. Oyuncu olarak değil, öyle komple takım 5 kişi, 5’i de sahada olunca bench böyle…” ifadeleriyle paylaştı.

Antrenör Izzat İsmail’in de vizesi olmadığı için Copper Box Arena’daki karşılaşmada takımının başında bulunamadığı belirtildi.  Maça sadece Avrupalı oyuncular ve Amerikalı oyuncular gidebildiği kaydedildi.

FIBA EuroCup bir Avrupa eleme turnuvasıdı. Avrupa’nın dört bir yanından 48 kadın basketbol kulüp takımı turnuvada mücadele ediyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com