TRT Spor, ABD’li yayıncı kuruluşu suçladı: Biz değil Amerika yaptı

TRT Spor dün akşam oynanan Türkiye - Amerika maçı ile ilgili bir basın açıklaması yayımladı.  Açıklamada maç çekiminin TRT'ye ait olmadığı belirtildi.

  • ü
  • 03 Haziran 2024
  • ü
  • Spor

A Milli Kadın Voleybol Takımının, FIVB Milletler Ligi’ndeki (VNL) ABD’yi 3-2 yendiği maç esnasında ekranlara gelen görüntü gündem oldu. Sevindiği sırada göğsü açılan bir kadının ekranlara gelmesi üzerine, TRT Spor’da yayınlanan görüntüler hakkında kanal açıklama yaptı.

TRT ARPALIĞA ÇEVRİLDİ, ONDAN RAHATSIZ OLUN

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise, huzur hakkı ve çifte maaş alan yöneticileri işaret ederek, ‘Güzelim kurumu arpalığa çevirmekten rahatsız olun.” diyerek TRT’yi eleştirdi.

TRT’den yapılan açıklamada, “Bu rahatsız edici durum, farklı mecralarda ve yanlış bir algı eşliğinde kurumumuz ile ilişkilendirilmiştir” denilerek şu ifadeler kullanıldı:

“Kamuoyunun bilmesini isteriz ki maçın çekimlerini ve rejisini ev sahibi ABD’li yayın kuruluşu gerçekleştirmiştir. TRT spor ve maçı yayınlayan tüm yayın mecraları ABD’li yayın kuruluşu kaynaklıdır ve bu durumdan duyulan rahatsızlık da karşı tarafa iletilmiştir.

TRT BAŞARILAR DİLEDİ

TRT, Türkiye’nin kamu yayıncısı sıfatı ve sorumluluğuyla bundan sonra da Türk sporunun güçlü bir destekçisi olmaya devam edecektir.

Bu vesileyle “Filenin Sultanları”na 11-16 Haziran tarihlerinde Hong Kong’da oynayacağı ve TRT ekranlarında canlı yayınlanacak Tayland, Dominik Cumhuriyeti, Çin ve Brezilya karşılaşmalarında üstün başarılar diliyoruz.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com