Trabzonspor’dan ilk açıklama: Taraftarı kimse meze etmeye kalkmasın

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçeli futbolulara Trabzon taraftarının saldırmasıyla ilgili olarak, "Hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın!"dedi.

  • ü
  • 18 Mart 2024
  • ü
  • Spor

Trendyol Süper Ligde Trabzonspor ile Fenerbahçe Trabzon’da karşılaştı. Maç sonunda taraftarlar sahaya girdi. (Ekran Görüntüsü)

Maç sonrası Fenerbahçeli futbolculara saldırılmasıyla ilgili olarak Trabzonspor adına yapılan açıklamada, “abzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın”denildi.

Fenerbahçe’nin galip geldiği maç sonrasında Trabzonspor tarafları sahaya inerek Fenerbahçeli futbolculara saldırmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayla ilgili 12 kişi gözaltına alındığı duyurdu.

Trabzonspor’un sosyal medya hesabından Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan tarafından yapılan açılamada, Türkiye Futbol Federasyonu’nun disiplin sevklerinden sonra detaylı açıklama yapılacağı belirterek, “Şunun gayet iyi şekilde bilinmesini isteriz ki; hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın! Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz”denildi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan’ın yaptığı açıklama şöyle:

“Yönetim Kurulumuz tüm yaşanan süreci dikkatli bir şekilde takip etmektedir.

Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yarınki disiplin sevklerinden sonra yapacağı detaylı açıklamayı kamuoyuyla paylaşacaktır.

Şunun gayet iyi şekilde bilinmesini isteriz ki; hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın! Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz.”

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com