Trabzonspor Okay ile kaçtı, Beşiktaş Fernandes ile yakaladı

Süper Lig'de 5. haftanın en önemli maçı Trabzon'da oynandı. Abdullah Avcı'nın yerine Şenol Güneş'i getiren Trabzonspor, Van Bronckhorts yönetimindeki Beşiktaş'ı ağırladı. Edin Visca'nın kırmızı kart gördüğü maç, Okay Yokuşlu ve Gedson Fernandes'in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Bordo-Mavili ekip, henüz galibiyetle tanışamadı.

Süper Lig’de 5. haftanın en önemli karşılaşması Trabzon’da oynandı. Ligde ve Avrupa’da alınan başarısız sonuçların ardından Abdullah Avcı ile yolları ayırıp eski hocası Şenol Güneş’i getiren Trabzonspor, Giovanni Van Bronckhorts yönetimindeki Beşiktaş’ı ağırladı. Edin Visca’nın 13. dakikada direkt kırmızı kartla ihraç edildiği maç, 17. dakikada Okay Yokuşlu, 39. dakikada Gedson Fernandes’in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

TRABZONSPOR GALİBİYETLE TANIŞAMADI

Bordo-Mavili ekip, bu sezon henüz galibiyetle tanışamazken; Beşiktaş, ilk puan kaybını yaşadı. Bir haftayı bay geçen, bir maçı da Avrupa sınavı nedeniyle ertelenen Trabzonspor, oynadığı 3 maçta da berabere kalarak 3 puana yükseldi. Beşiktaş ise 4 maçta 10 puan topladı.

Beşiktaş, Gedson Fernandes

Süper Lig’in bir sonraki haftasında Beşiktaş sahasında Eyüpspor’u ağırlayacak. Trabzonspor ise Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak.

CİHAN ÇANAK SEDYEYLE ÇIKTI

Trabzonspor’un genç oyuncusu Cihan Çanak, son dakikalarda yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Rakibiyle çarpıştıktan sonra bir süre yerde hereketsiz kalan ve sağlık ekiplerinin koşarak ilk müdahaleyi yaptığı Çanak, oyundan sedyeyle çıktı. Yerine Ozan Tufan girdi.

Şenol Güneş, Trabzonspor

Şenol Güneş, 11 yıl sonra ilk kez Trabzonspor kulübesinde.

ŞENOL GÜNEŞ 11 YIL SONRA

Beşinci kez Trabzonspor’a teknik direktör olarak imza atan Şenol Güneş, 11 yıl sonra Bordo-Mavili ekibin başında sahaya çıktı.

JOAO MARıO VE BANZA İLK KEZ FORMA GİYDİ

Trabzonspor’da Simon Banza ile Beşiktaş’ta Joao Mario, ilk kez takımlarının formasını giydi. İlk 11’de maça başlayan iki oyuncu da 90 dakika sahada kaldı.

Trabzonspor, Beşiktaş

Trabzonspor ile Beşiktaş Trabzon’da karşılaştı.

SÜPER LİG 5. HAFTA MAÇLARI
Galatasaray – Rizespor: 5-0
Bodrum FK – Başakşehir: 0-1
Samsunspor – Konyaspor: 0-1
Sivasspor – Gaziantep FK: 3-2
Kasımpaşa – Fenerbahçe: 0-2
Kayserispor – Eyüpspor: 2-2
Alanyaspor – Hatayspor: 0-0
Trabzonspor – Beşiktaş: 1-1
16 EYLÜL PAZARTESİ
20.00 Antalyaspor – Adana Demirspor
17 EYLÜL SALI
20.00 Galatasaray – Gaziantep FK (3. hafta erteleme maçı)
18 EYLÜL ÇARŞAMBA
20.00 Samsunspor – Başakşehir (3. hafta erteleme maçı)
19 EYLÜL PERŞEMBE
20.00 Trabzonspor – Kayserispor (3. hafta erteleme maçı)

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com