Süper Lig yine karıştı, İstanbulspor takımı sahadan çekti

Süper Lig'de şaşkınlık yaratan bir olay daha. İstanbulspor, Trabzonspor karşısında sahadan çekildi. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sahaya indi, hakemler polis eşliğinde sahayı terk etti.

  • ü
  • 19 Aralık 2023
  • ü
  • Spor

Süper Lig’de sular durulmuyor. Bugün oynanan İstanbulspor-Trabzonspor maçının ikinci yarısında Paul Onuachu’nun attığı gol sonrası İstanbulspor yönetimi takımı sahadan çekti. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın sahaya indiği maçta hakemler polisin oluşturduğu koridordan soyunma odalarına gitti.

73. DAKİKADA İSTANBULSPOR ÇEKİLDİ

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında İstanbulspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

İlk yarısı Trezeguet ve Muammer’in golleriyle 1-1 sona eren maçta ikinci yarıda dakikalar 68’i gösterirken Trabzonspor, Onuachu ile öne geçti.

Uzun süren VAR kontrolünün ardından Trabzonspor’un Onuachu ile bulduğu gol geçerlilik kazandı ve bordo-mavili takım 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra saha içi karıştı ve İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, hakem Ali Şansalan’ın verdiği karar sonrası 73. dakikada takımı sahadan çekme kararı aldı.

SOYUNMA ODASININ YOLUNU TUTTULAR

Kaptan Mehmet Yeşil de hakem Ali Şansalan ve yardımcılarının ellerini sıkarak takım arkadaşlarını soyunma odasına götürdü.

SIMON DELI, BAŞKANIN AYAKLARINA KAPANDI

İstanbulsporlu oyuncu Simon Deli, İstanbulspor Başkanı’nın önünde dizlerinin üstüne çöktü ve ‘maçta kalalım’ dedi. Ancak Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun kararı değişmedi.

BAŞKAN ERTUĞRUL DOĞAN DA SAHAYA İNDİ

Olayın ardından Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın, Ecmel Faik Sarıalioğlu’nu ikna çalışmaları başarılı olmadı ve hakemlerin de soyunma odasına gitmesiyle maç askıya alındı.

‘BEDELİ NE OLURSA OLSUN’

İstanbulspor Asbaşkanı Ömer Saral, sosyal medya hesabından “Bedeli her ne olursa olsun” mesajını paylaştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com