Saray’da Vakt-i Fener: Herkese ‘Hoşgeldin’, Acun Ilıcalı’ya ‘Naber’

Erdoğan, Fenerbahçe'yi başarılarından dolayı kutlarken Mourinho'nun ekibinin Şampiyonlar Ligi'ne katılamamasını 'Sürpriz' olarak değerlendirdi.

  • ü
  • 18 Eylül 2024
  • ü
  • Spor

Fenerbahçe yönetimi Ali Koç başkanlığında Beştepe’de Tayyip Erdoğan’a ziyaret etti. Sarı Lacivertlilerde Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Ankara’da buluştu.

Cumhurbaşkanlığı Külliye’sinde  (Saray) Fenerbahçe kafilesini ağırlayan Erdoğan, Sarı Lacivertli kulübü başarılarından dolayı kutlarken Mourinho’nun ekibinin Şampiyonlar Ligi’ne katılamamasını ‘Sürpriz’ olarak değerlendirdi.

HERSESE HOŞGELDİN. ACUN’A NABER?

Erdoğan Fenerbahçe heyetini tek tek selamlarken ilginç bir an yaşandı. Ali Koç başta olmak üzere tüm Fenerbahçe yöneticilerine ‘Hoşgeldiniz’ diyen Erdoğan Acun Ilıcalı’yı görünce ‘Naber’ diyerek seslendi. Acun Ilıcalı gülümseyerek Erdoğan’ın elini sıkarken o anlar gündem oldu.

ERDOĞAN’A HEDİYELER SUNULDU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a futbolcuların imzaladığı forma ve “Vakt-i Fener” isimli tabloyu sundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tarihindeki unutulmaz anları gözler önüne seren “Vakt-i Fener” adlı tabloda, Atatürk fotoğrafının yanı sıra Fenerbahçe tarihinde efsaneleşen isimler ve anılar yer alıyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com