Sarallar çetesine yakınlığı konuşulan Hamza Cengiz Şen, Sakaryaspor Başkanı’nı tokatladı

Sarallar çetesine yakınlığı konuşulan Hamza Cengiz Şen'in, olağanüstü kongre öncesi Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’i darp etmesi tepki çekti.

  • ü
  • 21 Eylül 2024
  • ü
  • Spor

22 Eylül Pazar günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi Sakaryaspor’un başkanı Gökhan İn’in darp ettiği görüntüler sosyal medyaya düştü. İn’i darbeden Sakaryaspor’un reklam ve sponsorluk sorumlusu Hamza Cengiz Şen hakkında gözaltı kararı alındı.

Mafya grubu Sarallar çetesine yakınlığı konuşulan Şen’in, olağanüstü kongre öncesi Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’i tokatlaması büyük tepki çekti.

Saldırgan Sakaryaspor Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Hamza Cengiz Şen’in, Gökhan İn’le konuşması sırasında kayıtta olan telefon skandal olayı saniye saniye kaydetti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

‘DİNLE BENİ, İSİM KULLANMAYACAKSIN’

Tehdit ettiği esnada ayağa kalkarak Gökhan İn’i darp eden saldırgan Hamza Cengiz Şen, “Dinle beni. İsim kullanmayacaksın. Artık basın açıklaması yok. Bu işler bitti. Birol’un aldığı 150 bin TL’yi de bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni? Bana bak!” ifadelerini kullandı.

Başkan Gökhan İn’in ise “Tamam, sakin ol. Bende kalp var. Tamam.” şeklinde yanıt verdiği duyuldu.

PAZAR GÜNÜ OLAĞANÜSTÜ KONGRE VAR

Sakaryaspor Kulübü geçen hafta yapılan olağanüstü genel kongresinde çoğunluk sağlanamamıştı.

Sakaryaspor’un olağanüstü kongresinde yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 22 Eylül Pazar günü yine Sakarya Atatürk Stadyumu’nda çoğunluğa bakılmaksınız kongre gerçekleşecek.

NE OLMUŞTU?

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, 12 Eylül’de bir basın açıklaması düzenlemiş, bu basın açıklamasında bazı iddialarda bulunmuştu.

Gökhan İn, Remley Sakarya firmasının sponsorluk talebinin reddedilmesine yönelik, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın ismini vermiş ve Alemdar’ın buna karşı çıktığını belirtmişti.

Aynı basın açıklamasında, 22 Eylül’de yapılacak seçimli genel kurul için aday olacağını belirten İn, “Aday olmadan önce AKP Genel Başkan Yardımcısı ve AKP İl Başkanına niyetimi söyledim, olumsuz dönüş almayınca aday oldum” ifadelerini kullanmıştı.

BELEDİYE BAŞKANI ALEMDAR’I ELEŞTİRDİĞİ İÇİN Mİ SALDIRIYA UĞRADI?

Gökhan İn, yaşanan bu olaylardan sonra, Hamza Cengiz Şen tarafından tehdit edilerek darp edildi.

Saldırı anında kayıtta olan telefon, yaşanan gerilimi saniye saniye kaydetti. Saldırgan Hamza Cengiz Şen’in Gökhan İn ile konuşurken sarf ettiği tehditkâr sözler dikkat çekti.

Gökhan İn’le konuşan Şen, “İsim kullanmayacaksın. Basın açıklaması yok abi. Artık bitti bu işler. Birol’un aldığı 150 bin lirayı da bu hafta içi sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?” ifadelerini kullandı.

Daha sonra yerinden kalkıp İn’e tokat atan Şen, “Duyuyor musun beni, bana bak. Olmayacak bunlar” diye bağırdı.

Gökhan İn’in ise darp edildiği esnada Cengiz Şen’e “Cengiz kalp var bende” dediği duyuldu.

Öte yandan saldırıdan birkaç saat önce yerel basında Yusuf Alemdar’ın Sakaryaspor’a yüklü bir maddi destekte bulunduğuna dair haberler çıktığı gözden kaçmadı. Basına yansıyan bilgilere göre Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar bugün, takımın 37 Milyon TL’lik borcunun 20 Milyon TL’sinin ödenmesini sağladı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com