Sahasında yenilen Bursasporlu oyuncular Diyarbakirspor’a saldırdı

Türkiye Futbol Federesayonu 2. Lig’in 18’inci haftasında sahasında Diyarbekirspor’u konuk eden ve düşme hattında yer alan Bursaspor'un oyuncuları rakip takım oyuncularına saldırdı.

  • ü
  • 20 Aralık 2023
  • ü
  • Spor

Bursaspor, Türkiye Futbol Federesayonu 2. Lig’in 18’inci haftasında sahasında Diyarbekirspor’u konuk etti. Düşme hattında yer alan Bursaspor, sahasında Diyarbekirspor’a 2-0 mağlup oldu. İkinci golden sonra Bursasporlu oyuncular, Diyarbekirporlu oyunculara saldırdı.

TFF 2. Lig’te oynanan Bursaspor – Diyarbekirspor maçında konuk ekipten Bünyamin Yürür’ün attığı gol sonrası saha içi karıştı. Çıkan arbedede 5 futbolcu kırmızı kart gördü. Maç sonunda ise Bursasporlu oyuncular rakip takım oyuncularına ve yöneticilerine saldırdı.

İKİ FUTBOLCUNUN TARTIŞMASI BÜYÜDÜ

Bursasporlu futbolcularla da sözlü münakaşaya giren Bünyamin Gezer’le, yeşil-beyazlı futbolcu Çağatay Yılmaz arasında gerginlik yaşandı.

Hakem Burak Taşkınsoy, Çağatay Yılmaz’a kırmızı kart gösterince futbolcular arasında arbede çıktı.

Olaylar sonrasında Diyarbekirspor’dan Serhat Çalışkan, Cem Celik ve Bünyamin Yürür, Bursaspor’dan ise Çağatay Yılmaz ile Bilal Güney kırmızı kartla cezalandırıldı.

Maç sonunda saldırılarını sürdüren Bursasporlu oyuncular, soyunma odalarına kadar rakip takım oyuncularını darp etti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com