Real Madrid, son dakika golleriyle Şampiyonlar Ligi finalinde

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund’un rakibi belli oldu. 2-2’nin rövanşında Bayern Münih’i konuk eden Real Madrid, 1-0 yenik durumda olduğu maçı 88 ve 90+1'de Joselu’nun attığı gollerle çevirerek Wembley’de oynanacak olan finale adını yazdırdı.

Real Madrid, 81. dakikada oyuna giren Joselu'nun 88 ve 90+1'de attığı gollerle finale yükseldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrdi ile Bayern Münih, Santiago Bernabeu’da karşı karşıya geldi. Real Madrid, geriye düştüğü maçı, 81. dakikada oyuna giren Joselu’nun 88 ve 90+1’de attığı gollerle 2-1 kazanarak finale çıktı ve Borussia Dortmund’un rakibi oldu. Bayern Münih’in tek golünü ise 68. dakikada Davies kaydetti.

Real Madrid, Bayern Münih

BİRER GOL GEÇERSİZ SAYILDI

İspanyol ekibinde, Nacho’nun 71. dakikada attığı gol, yapılan VAR kontrolünün ardından faul gerekçesiyle iptal edildi. Bayern Münih’in 90+13’te attığı gol ise ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

Real Madrid, Bayern Münih, Joselu

81. dakikada oyuna giren Joselu, 3 dakikada attığı iki golle maçın kahramanı oldu.

FİNAL MAÇI 1 HAZİRAN’DA WEMBLEY’DE

Şampiyonlar Ligi finali 1 Haziran Cumartesi günü İngiltere’nin başkenti Londra’daki Wembley Stadyumu’nda oynanacak. Devler Ligi tarihinin en başarılı takımı olan Real Madrid’in 14, Borussia Dortmund’un ise 1 şampiyonluğu bulunuyor. Borussia Dortmund, yarı finalde Paris Saint Germain’i her iki maçta da 1-0 yenerek finale yükselmişti.

Real Madrid, Arda Güler

Milli futbolcu Arda Güler, Bayern Münih maçlarında yedekler arasında yer aldı.

ARDA GÜLER YEDEKLER ARASINDA YER ALDI

Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler, mücadelede yedekler arasında yer aldı. Teknik direktör Carlo Ancelotti, La Liga maçlarında ilk 11’de oynatmaya başladığı Güler’i Şampiyonlar Ligi maçlarında henüz oyuna sokmadı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

JOSELU, DEJAVUYA İZİN VERMEDİ

Bayern Münih, deplasmanda 1-0 önde olduğu maçı kazanıp finale çıkmak üzereydi ki sahneye, 81. dakikada oyuna giren Joselu çıktı. 88 ve 90+1’de attığı gollerle 2012-13’teki finalin dejavusuna izin vermedi. Kazanan Bayern Münih olsaydı, Wembley’deki finalde bir başka Alman ekibi Borussia Dortmund’un rakibi olacaktı. Bayern Münih ve Borussia Dortmund, 2012-13 sezonunda yine Wembley’de oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelmiş, 2-1’ik skorla kupayı havaya kaldıran Bayern Münih olmuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com