Real Madrid, Münih’ten avantajlı döndü

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı Bayern Münih-Real Madrid maçıyla başladı. Real Madrid, Arda Güler’in yedekler arasında yer aldığı nefes kesen maçtan 2-2 beraberlikle ayrılarak İspanya'daki rövanş için avantaj elde etti. İki takım da ikinci gollerini penaltıdan kaydetti.

Bayern Münih, Real Madrid ile karşılaştı. (©Daniela Porcelli/Sport Press Photo/ZUMA Press/DepoPhotos)

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Alman devi Bayern Münih, İspanyol ekibi Real Madrid’i ağırladı. Maça baskılı başlayan taraf Bayern Münih olsa da ilk golü Real Madrid buldu. 24. dakikada Kroos’un muhteşem pasıyla Neuer ile karşı karşıya kalan Vinicius Jr, düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Bayern Münih - Real Madrid Uefa Şampiyonlar Ligi, Harry Kane

Harry Kane, penaltıdan attığı golle Bayern Münih’i 2-1 öne geçirdi.

BAYERN MÜNİH 4 DAKİKADA 2-1 ÖNE GEÇTİ AMA…

Mücadelenin 53. dakikasında sağ kanatta topla buluşan Leroy Sane, hızla ceza sahasına girip çaprazdan sert bir vuruşla kaleci Lunin’in kapattığı köşeden ağları havalandırdı ve durumu 1-1’e getirdi. 57. dakikada Lucas Vazquez, Musiala’yı ceza sahası içinde faulle durdurdu. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Harry Kane, Bayern Münih’i 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Bayern Münih - Real Madrid Uefa Şampiyonlar Ligi

Maçtan önce Bayern Münih tribünlerinde muhteşem görüntüler vardı.

Bayern Münih - Real Madrid Uefa Şampiyonlar Ligi

KIM MIN-JAE PENALTIYA SEBEBİYET VERDİ

Kraşılaşmanın 82. dakikasınrda bu kez eski Fenerbahçeli Kim Min-jae ceza sahası içerisinde Rodrygo’yu düşürdü ve hakem maçta ikinci kez beyaz noktayı işaret etti. 83. dakikada Vinicius Jr kalecinin solundan topu ağlara gönderip maça denge etirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve taraflar sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Rövanş karşılaşması 8 Mayıs Çarşamba günü Santiago Bernabeu’de oynanacak.

Real Madrid, Arda Güler

Milli futbolcu Arda Güler, Bayern Münih maçında yedekler arasında yer aldı.

ARDA GÜLER YEDEKLER ARASINDA YER ALDI

La Liga’da geçen hafta Real Sociedad’a konuk olan Real Madrid’de ilk 11’de sahaya çıkan ve 1-0 sona eren mücadelede golü atan oyuncu olarak İspanya’da gündem olan milli futbolcu Arda Güler, Bayern Münih karşılaşmasında yedekler arasında yer aldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

DORTMUND, PARIS SAINT-GERMAIN’İ AĞIRLIYOR

Şampiyonlar Ligi’ndeki diğer yarı final ilk maçında bu akşam (1 Mayıs Çarşamba) Türkiye saati ile 22.00’de bir başka Alman ekibi Borussia Dortmund ile Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain karşı karşıya gelecek.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com