Nuri Şahin, resmen Borussia Dortmund’un yeni teknik direktörü

Edin Terzic ile yollarını ayıran Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, teknik direktörlük görevine Nuri Şahin'i getirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi finaliyle noktalanan 2023-24 sezonunda Terzic'in yardımcılığını yapan 35 yaşındaki Nuri Şahin ile 2027 yazına kadar sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Ve beklenen açıklama geldi. Edin Terzic ile yollarını ayıran Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, teknik direktörlük görevine Nuri Şahin’in getirildiğini duyurdu. Wembley’de Real Madrid ile oynayıp 2-0 kaybettikleri UEFA Şampiyonlar Ligi finaliyle noktalanan 2023-24 sezonunda Terzic’in yardımcılığını yapan 35 yaşındaki Nuri Şahin ile Haziran 2027’ye kadar sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Futbolculuk kariyerinde kaptanlığını yaptığı Borussia Dortmund’un yanı sıra Real Madrid ve Liverpool gibi kulüplerde de oynayan Nuri Şahin, kariyerini Antalyaspor’da noktalamıştı. Futbolu bıraktıktan sonra Antalyaspor’un teknik direktörlüğünü üstlenen Nuri Şahin, geçtiğimiz aralık ayında yardımcı antrenör olarak Dortmund’un yolunu tutmuştu.

Nuri Şahin (FOTOĞRAF: PATRIK STOLLARZ / AFP)

Kulübün internet sitesine konuşan Nuri Şahin, “Borussia Dortmund’un teknik direktörü olabilmek büyük bir onur benim için. Kulübün yetkililerine bana duydukları güvenden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Çok heyecanlıyım. İlk günden itibaren maksimum başarı için büyük bir tutkuyla çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com