Mourinho’nun Fenerbahçe’den alacağı ücret belli oldu

Fenerbahçe’yi çalıştıracak Portekizli teknik adam Jose Mourinho’nun bir yılda kazanacağı ücret belli oldu. Mourinho'nun yardımcılarının ücreti de ortaya çıktı.

  • ü
  • 03 Haziran 2024
  • ü
  • Spor

Dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’ye transfer olan ve dün saat 19.00’da Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda imzalanan görkemli törenle Fenerbahçe’nin yeni teknik patronu olan Jose Mourinho’nun alacağı ücretin detayları da belli oldu.

Fanatik’te yer alan habere göre; Fenerbahçe’de Jose Mourinho transferinin bitirilmesinde kilit rol oynayan sportif direktör Mario Branco’nun, aynı zamanda vatandaşı olan Portekizli teknik adam Jose Mourinho’ya 120 sayfalık bir dosya gönderdiği öğrenildi.

Taraflar arasındaki anlaşmanın sağlanmasının ardından Mourinho’ya ulaşan raporda, sadece futbol takımı ile ilgili değil, tesisler ve kulüple ilgili her bilginin yer aldığı bilgisine ulaşıldı.

BONUSLAR HARİÇ YILLIK 10 MİLYON EURO KAZANACAK

Portekizli çalıştırıcının, sarı lacivertli ekipteki görev süresi boyunca bonuslar hariç senelik 10 milyon Euro kazanacak. Mourinho’nun yardımcılarına ise toplamda yaklaşık 2 milyon Euro verilecek.

‘BU FORMA ARTIK BEDENİMİN BİR PARÇASI’

Jose Moruinho taraftarla buluştu, Fenerbahçe‘ye 2 yıllık imzayı attı. 19.07’de sahaya çıkan Moruinho taraftara, “Söz veriyorum ki şu andan itibaren ben de sizin ailenizdenim.” diye seslendi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Tezahüratlar nedeniyle konuşmasına ara verip Fenerbahçe atkısı sallayan Mourinho, özetli şunları söyledi:

“Bu forma artık bedenimin bir parçası. Futbol bir tutkudur. Öyle hissediyorum ki bu tutkuyu hissedebileceğim bir yerdeyim. Başkanımızı tanıdığım günden beri burada olmayı çok istedim.

Türk futbolu, Süper Lig için çalışmak ve burayı geliştirmek istedim. Ama en önemlisi ne Türk futbolunu geliştirmek ne de ligi. Asıl önemli olan şey Fenerbahçe. Şöyle bitirmek istiyorum imza attığım andan itibaren sizin hayalleriniz, benim hayallerim.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com