Milli futbolcu Enes Ünal, ilk Premier Lig maçına çıktı

Ara transfer döneminde İspanya La Liga ekibi Getafe’den İngiltere Premier Lig’de mücadele eden Bournemouth’a kiralanan Enes Ünal, ilk maçına çıktı. Milli futbolcu, Bournemouth’un deplasmanda Fulham’a 3-1 yenildiği maçın 69. dakikasında oyuna dahil oldu.

24 Mayıs 2023’te Real Betis ile Getafe arasında oynanan La Liga maçının 10. dakikasında çapraz bağı yırtılan ve 210 gün futboldan uzak kalan milli futbolcu Enes Ünal, 20 Aralık 2023’te yeniden sahalara dönmüştü. Sakatlıktan döndükten sonra 3 kez La Liga’da, 2 kez de İspanya Kral Kupası’nda forma giyen 26 yaşındaki milli futbolcu, toplam 5 maçta 2 gol atmıştı. Enes Ünal, ara transfer döneminde İspanya La Liga ekibi Getafe’den İngiltere Premier Lig’de mücadele eden Bournemouth’a kiralandı. Milli futbolcu, Bournemouth’un deplasmanda Fulham’a 3-1 yenildiği maçın 69. dakikasında oyuna dahil olarak Premier Lig’de ilk maçına çıktı.

ENES ÜNAL, BOURNEMOUTH’UN GOL ÜMİDİ

İspanyol teknik direktör Andoni Iraola’nın çalıştırdığı Bournemouth, sezona 9 maçta 6 mağlubiyet ve 3 beraberlikle başlamış, ardından seri galibiyetlerle küme düşme hattından orta sıralara yükselmişti. Premier Lig’de en az gol atan takımlardan biri olan Bournemouth, skor problemini Enes Ünal ile çözmek istiyor. Türk Milli Takımı’nın Euro 2024 Avrupa Şampiyonası aday kadrosuna çağrılacak muhtemel isimlerden biri olan Enes Ünal’ın sezon sonuna kadar kiralandığı Bournemouth’ta fazla forma şansı bulması bekleniyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com