Milli futbolcu Arda Güler, yılın en iyi genç oyuncu ödülüne aday

Milli futbolcu Arda Güler, Ballon d'Or tarafından 21 yaşın altındaki en iyi performans gösteren oyuncuya verilen Kopa Trophy'e aday gösterildi.

  • ü
  • 04 Eylül 2024
  • ü
  • Spor

Arda GÜler (FOTOĞRAF: CHARLY TRIBALLEAU / AFP)

Geçtiğimiz günlerde FourFourTwo dergisi tarafından dünyanın en heyecan verici 50 genç yeteneği arasında gösterilen milli futbolcu Arda Güler, en iyi genç oyuncu ödülüne aday gösterildi

Real Madrid forması giyen Milli futbolcu Arda Güler, Ballon d’Or tarafından 21 yaşın altındaki en iyi performans gösteren oyuncuya verilen Kopa Trophy’e aday gösterildi.

HAKAN ÇALHANOĞLU DA BALLON D’OR’A ADAY

Ballon d’Or 2024 için adaylar açıklandı. Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu da Ballon d’Or’a aday gösterildi. Real Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, dünyada geçen sezonun en iyi genç futbolcusuna verilen Kopa Trophy ödülüne aday gösterildi.

ADAYLAR BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Futbol dünyasının en prestijli ödüllerinden Ballon d’Or’da adaylar belli olmaya başladı. 28 Ekim Pazartesi günü Paris’te Theatre du Chatelet’te yapılacak önemli gecede “En iyi kadın futbolcu, En iyi erkek futbolcu, Kadınlarda en iyi kulüp, Erkeklerde en iyi kulüp, Kopa Trophy, Yachine Trophy, Yılın en iyi erkek teknik direktörü, Yılın en iyi kadın teknik direktörü” ödülleri sahiplerini bulacak.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Milli futbolcu ile birlikte bu ödüle aday gösterilen diğer isimler şöyle:

“Pau Cubarsi, Alejandro Garnacho, Arda Güler, Karim Konate, Kobbie Mainoo, Joao Neves, Savinho, Mathy Tel, Lamine Yamal, Warren Zaire-Emery.”

YACHINE TROPHY (EN İYİ KALECİ ÖDÜLÜ) ADAYLARI:

“Diogo Costa, Gianluigi Donnarumma, Gregor Kobel, Andrei Lounine, Mike Maignan, Giorgi Mamardachvili, Emiliano Martinez, Unai Simon, Yann Sommer, Ronwen Williams.”

EN İYİ KULÜP ADAYLARI:

“Borussia Dortmund (Almanya), Girona (İspanya), Bayer Leverkusen (Almanya), Real Madrid (İspanya), Manchester City (İngiltere).”

YILIN EN İYİ ERKEK TEKNİK DİREKTÖRÜ ADAYLARI:

“Xabi Alonso (Bayer Leverkusen), Carlo Ancelotti (Real Madrid), Luis de la Fuente (İspanya), Gian Piero Gasperini (Atalanta), Pep Guardiola (Manchester City), Lionel Scaloni (Arjantin).”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com