MHK’dan hakemlere operasyon: 5 hakem bir alt klasmana düşürüldü

MHK, Süper Lig hakemlerinden Yaşar Kemal Uğurlu, Erkan Özdamar, Sarper Barış Saka, Yasin Kol ve Yiğit Arslan'ın bir alt klasmana düşürülmesine karar verdi.

  • ü
  • 03 Ocak 2024
  • ü
  • Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından VAR Sistemi Kamuoyu Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Başkan Vekillleri Yusuf Günay, Yalçın Orhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Özmen, İdil Karademirlidağ Suher, Ramazan Üçdan, Talat Papatya, Murat Şahin, Genel Sekreter Kadir Kardaş ile MHK Başkanı Sabri Çelik, MHK Başkan Vekili ve VAR Sorumlusu Murat Ilgaz, MHK Üyesi Ahmet İbanoğlu, hakemler ile medya mensupları katıldı.

Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig’e yeni hakem ataması yaptı, 5 hakemi de bir alt klasmana düşürdü.

MHK, Süper Lig hakemlerinden Yaşar Kemal Uğurlu, Erkan Özdamar, Sarper Barış Saka, Yasin Kol ve Yiğit Arslan’ın bir alt klasmana düşürülmesine karar verdi.

Hakemlerden, Ömer Faruk Turtay, Alper Akarsu, Oğuzhan Çakır, Abdullah Buğra Taşkınsoy, Mehmet Türkmen, Emre Kargın ve Muhammet Ali Meteoğlu, Süper Lig’in yeni hakemleri oldu.

METE KALKAVAN HAKEMLİĞİ BIRAKTI

TFF’den yapılan açıklamada, “Süper Lig hakemlerimizden Mete Kalkavan, kendi isteğiyle sahadaki hakemlik kariyerini sonlandırmış ve Hakem Akademisi’nde VAR Eğitim Sorumlusu olarak göreve getirilmiştir.” ifadesi kullanıldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com