Melissa Vargas döndü

Fenerbahçe Kulübü, Vargas’ın İstanbul’a geldiğini ve 2023-2024 sezonunun kalan bölümünde sarı-lacivertli formayı giyeceğini duyurdu.

  • ü
  • 06 Şubat 2024
  • ü
  • Spor

Melissa Vargas döndü, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, milli oyuncuyu yeniden kadrosuna kattı. Vargas, sezonun kalan maçlarında sarı lacivertli forma giyecek.

Fenerbahçe Kulübü, 24 yaşındaki Melissa Vargas’ın İstanbul’a geldiğini ve 2023-2024 sezonunun kalan bölümünde sarı-lacivertli formayı giyeceğini duyurdu.

Melissa Vargas

Geçen sezon Fenerbahçe Opet ile Sultanlar Ligi şampiyonluğuna ulaşan Melissa Vargas, 2023’te A Milli Kadın Voleybol Takımı ile de FIVB Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.

 

İLK VARGAS MÜJDESİ ALİ KOÇ’TAN GELDİ

Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda geçtiğimiz hafta konuşan Ali Koç, yıldız voleybolcunun geri döneceğini şu sözlerle duyurmuştu:

“Voleybol Federasyonu ve yöneticilerimizin çalışmaları, Vargas’ın menajerlik şirketinin biraz itmesiyle birlikte Melisa Vargas’ın takıma döneceğini açıklıyorum. Lisans işlemleri tamamlandı. Kendisi hala sakat, yeni yeni oynamaya başladı. İnşallah mart ve nisan aylarında bize katkı sağlayacak. Bu transferin maliyeti oldu. Bize destek veren sponsorlarımıza teşekkür ediyorum.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com