Mazbatasını alan Ali Koç: İnşallah önümüzdeki sezon şampiyonluğu kutladığımız dönem olur

Fenerbahçe Başkanlığı'na tekrar seçilen Ali Koç, "İnşallah hep beraber önümüzdeki sezon bu tarihlerde seçim galibiyetini değil, şampiyonlukları kutladığımız dönem olur" dedi.

  • ü
  • 11 Haziran 2024
  • ü
  • Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda 16 bin 464 oy alarak üst üste üçüncü kez Başkanımız seçilen Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Matbata töreni kulüp binasında gerçekleştirildi. Kongrede Başkanlık Divanı’na seçilen Vefa Küçük mazbata töreninde yaptığı konuşmada Ali Koç ve diğer yöneticileri tebrik etti.

Törende kısa bir konuşma yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Allah utandırmasın. Esas şimdi işlerimiz başlıyor. İnşallah ben üçüncü dönemimde, bazı arkadaşlar üç, bazı arkadaşlar iki, bazı arkadaşlar da ilk döneminde Fenerbahçemize layıkıyla hizmet eder. Ve seçim sathı mahallinde ifade ettiğimiz hayallerimizi, hedeflerimizi gerçekleştiririz. İnşallah hep beraber önümüzdeki sezon bu tarihlerde seçim galibiyetini değil, şampiyonlukları kutladığımız dönem olur. Size çok çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda kulüpler arasında açık ara en yüksek katılım Fenerbahçe Spor Kulübü’nde oluyor. Böyle büyük bir katılımı organize etmek, süreci hazırlamak, kulübümüzü, stadımızı hazırlamak, gerekli taşeronlardan hizmet almak yani en ince detayına kadar, Erol Bey’e ve Genel Sekreterimiz Burak Bey’e teşekkür etmek istiyorum. Mükemmele yakın bir performansla onlar da yapacaklarını yaptılar, sağ olsunlar var olsunlar. İlgilenilmesi gereken o kadar çok ince detay var ki… Sizler de çok iyi iş çıkarttınız. Camiamız için her anlamda hayırlı uğurlu olsun. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Mazbataların verilmesinin arından hazırlanan pasta kesildi.

Mazbata Töreninin ardından Yönetim Kurulumuz ilk toplantısını yaptı ve görev dağılımı aşağıdaki şekilde belirlendi:

Başkan Vekili: Erol Bilecik
Genel Sekreter: Burak Ç. Kızılhan
Spor Şubeleri Sorumlusu: Ahmet Ketenci
Hukuk İşleri Sorumlusu: Fethi Pekin

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com