Manchester United Eriksen ile kaçtı, Fenerbahçe Nesyri ile yakaladı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında ağırladığı Manchester United karşısında geriye düşmesine rağmen En-Nesyri'nin kafa golüyle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Mourinho, hakeme sert itirazlarının ardından kırmızı kartla tribüne gönderildi.

UEFA Avrupa Ligi maçında Fenerbahçe ile Manchester United İstanbulda karşılaştı. (Depo Photos)

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında İngiliz ekibi Manchester United’ı ağırladı. Sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan Sarı-Lacivertli ekip, haftayı 5 puanla 14. sırada tamamladı. Manchester United ise 3 puanla 26. sırada yer aldı.

mANCHESTER uNİTED, Eriksen

Eriksen, Manchester United’ı öne geçirdi.

UNİTED, ERİKSEN İLE ÖNE GEÇTİ

Temsilcimiz, ilk devreye etkili başlasa da konuk ekip 15. dakikada çıktığı hızlı hücumda Eriksen’in golüyle öne geçti Baskıyı elden bırakmayan sarı-lacivertliler, 23. dakikada Tadic ve 36. dakikada En-Nesyri ile net fırsatlar yakalayarak rakibini zorlasa da kaleci Onana gole izin vermedi. İlk devre 1-0 Manchester United üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe, En Nesyri

EN NESYRİ’NİN KAFASIYLA EŞİTLİK GELDİ

Mücadelenen 49. dakikasında Fenerbahçe, En-Nesyri’nin kafa vuruşuyla beraberliği yakaladı. Faslı golcü bu sezon Avrupa Ligi’ndeki ilk golünü kaydetti.

Fenerbahçe, Jose Mourinho

Jose Mourinho, itirazlarının ardından kırmızı kartla tribüne gönderildi.

SAMUEL’İN NUMARASI MOURINHO’YU TRİBÜNE GÖNDERDİ

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho, 57. dakikada Osayi-Samuel’in yerde kaldığı pozisyonun ardından yaptığı itirazlar sonrası kırmızı kart gördü. Osayi Samuel, rakip cezaalanı içindeki bir pozisyonda ayağına basılmış gibi kendini yere atarak uzun süre kalkmadı. Bu sırada Fenerbahçeli oyuncular pozisyonun incelenmesini isterken; penaltı kararının çıkmamasına sinirlenerek hakemlere itirazda bulunan Mourinho, tribüne gönderildi.

Fenerbahçe, Altay Bayındır

Fenerbahçe’nin eski kalecisi Altay Bayındır, Manchester United formasıyla Kadıköy’de.

FENERBAHÇE 5 PUANA YÜKSELDİ

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve taraflar sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla 5 puana yükselen temsilcimiz bir sonraki maçında Hollanda’da AZ Alkmaar’a konuk olacak. 3 puanlı Manchester United ise Yunan ekibi PAOK’u ağırlayacak.

Fenerbahçe kadrosu

Fenerbahçe, Manchester United karşısına bu ilk 11 ile çıktı.

MOURİNHO, FRED VE AMRABAT ESKİ TAKIMINA KARŞI

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho ve orta sahanın önemli isimlerinden Fred, eski takımlarına karşı mücadele etti. 2016-18 yıları arasında Manchester United’ı çalıştıran Portekizli teknik adam, İngiliz ekibiyle 3 kupa kazanmayı başardı. UEFA Avrupa Ligi’nde Manchester United ile zirveye çıkmayı başaran Mourinho, İngiltere Lig Kupası ve İngiltere Süper Kupası’nı da kariyerine ekledi. 2018-23 yılları arasında Manchester United forması giyen Fred, eski takımıyla 1 kez İngiltere Lig Kupası’nı kazandı. Amrabat, 2023-24 sezonunun sonuna kadar Fiorentina’dan kiralık olarak Manchester United’a katıldı. Hollanda doğumlu, Faslı futbolcu, İngiliz ekibinde 21 karşılaşmada forma giydi.

UEFA AVRUPA LİGİ’NDE SONUÇLAR

Rangers   4 – 0   Steaua Bükreş
Tottenham   1 – 0   AZ Alkmaar
Lyon   0 – 1   Beşiktaş
Fenerbahçe   1 – 1   Manchester United
Malmö   0 – 1   Olympiakos
Twente   0 – 2   Lazio
Porto   2 – 0   Hoffenheim
Athletic Bilbao   1 – 0   Slavia Prag
Anderlecht   2 – 0   Ludogorets Razgrad
Maccabi Tel Aviv   1 – 2   Real Sociedad
Karabağ   0 – 3   Ajax
Midtjylland   1 – 0   Union Saint-Gilloise
Eintracht Frankfurt   1 – 0   Rigas
Roma   1 – 0   Dynamo Kiev
Ferencvaros   1 – 0   Nice
PAOK   2 – 2   Viktoria Plzen
Galatasaray   4 – 3   Elfsborg
Sporting Braga   1 – 2   Bodo/Glimt

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com