Kosova, Kıbrıs Rum Kesimi’nde o pankartları 4 golle indirtti

UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup'ta Kıbrıs Rum Kesimi, Kosova'yı ağırladı. Maç sırasında tribünlere "Kosova Sırbistan'dır" ve "Kıbrıs Yunan'dır" pankartları asıldı. Kosovalı oyuncular, pankartlar kaldırılana kadar maçı bırakıp kenara çekildi. Kosova, sahadan 4-0 galip ayrıldı. İlk iki golü Vedat Muriqi attı.

UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup’ta Kıbrıs Rum Kesimi, Larnaka kentinde Vedat Muriqi’li, Milot Rashica’lı Kosova’yı ağırladı. Maç sırasında tribünlere “Kosova Sırbistan’dır” ve “Kıbrıs Yunan’dır” pankartları asıldı. Kosovalı oyuncular, pankartlar kaldırılana kadar maçı bırakıp kenara çekildi.

UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup’taki ilk maçında Romanya’ya kendi evinde 3-0 mağlup olan Kosova, bu yenilginin acısını Kıbrıs Rum Kesimi’nden çıkardı. Pankart krizinin damga vurduğu mücadeleyi deplasmanda 4-0 kazanan Kosova, Larnaka kentinden mutlu bir şekilde ayrıldı.

Mücadelede Kosova, Vedat Muriqi’nin 9. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Vedat Muriqi, 21. dakikada farkı ikiye çıkardı. Skor 2-0 olduktan sonra tribünlere “Kosova Sırbistan’dır” ve “Kıbrıs Yunan’dır” pankartları asıldı. Kosovalı oyuncular, pankartlar kaldırılana kadar maçı bırakıp kenara çekildi. Pankartlar kaldırıldıktan sonra mücadele devam ederken; Kosova, 48. dakikada Albion Rrahmani, 55. dakikada Lumbardh Dellova’nın golleriyle sahadan 4-0 galip ayrıldı. Kosova’nın üçüncü golünde asisti Beşiktaşlı oyuncu Milot Rashica yaptı.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com