Kerem Aktürkoğlu kaptanlığı bıraktı, taraftar destek verdi

Kerem Aktürkoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Galatasaray'daki kaptanlık görevini bıraktığını duyurdu.

  • ü
  • 22 Ağustos 2024
  • ü
  • Spor

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray’ın yıldız isimlerinden Kerem Aktürkoğlu sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir açıklama yaptı. Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray’daki kaptanlık görevini bıraktığını duyurdu. Sarı-kırmızılı taraftarlar Aktürkoğlu’na büyük destek verdi.

ADI TRANSFER LİSTELERİNDE GEÇİYOR

Adı uzun süredir transfer dedikodularına karışan ve Galatasaray’daki geleceği belirsizliği koruyan Kerem Aktürkoğlu takım kaptanlığını bıraktığını açıkladı.

TARAFTARDAN BÜYÜK DESTEK

Young Boys mağlubiyetinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan ve takım kaptanlığını bıraktığını açıklayan Kerem Aktürkoğlu’na sarı-kırmızılı taraftarlar destek mesajları yağdırdı.

Kerem Aktürkoğlu’nun yaptığı paylaşım şöyle:

“UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçından istemediğimiz bir skorla döndük.

Dünyanın her yerinde olduğu gibi İsviçre’de de bizi yalnız bırakmayarak desteklerini hissettiren taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Onlara bir galibiyet yaşatamadığımız için üzgünüz.

Salı gününe kadar tek konsantrasyonumuz, Young Boys ile oynayacağımız rövanş maçı.

Bu yüzden, üzerine konuşulan bazı konulara açıklık getirmek istiyorum.

‘O AYRICALIĞI BİLİYORUM’

Daha önce de söylediğim gibi, Galatasaray’daki misyonumun farkındayım. Kendimi hayatımın her anında Galatasaray’ın bir parçası olarak hissediyorum, ona göre yaşıyorum. Kulübümü, ona ait olan değerleri, taraftarlarımızı çok seviyorum; Galatasaray için oynamanın ayrıcalığını biliyorum.

Bugüne kadar bana layık görülen kaptanlık görevini en iyi şekilde yapmaya, bu unvanı hakkıyla taşımaya çalıştım. Galatasaray’a geldiğim 2020 yılından bu yana kulübümde yaşadığım anların her biri, beni başka bir oyuncuya ve ötesinde farklı bir insana dönüştürdü.

Emin olduğum şey şu ki; bundan sonra kolumda kaptanlık bandı olmasa da, yine gerektiği her an saha içi ve saha dışı inisiyatif alacağım, Galatasaray için her yere gideceğim.

‘KULÜBÜM İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM’

Galatasaray’a ve Galatasaray taraftarına karşı sorumluluklarımı biliyorum. Aynı duruşla, Galatasaray futbolcusuna yakışır şekilde alınan karara saygı göstermeye ve kulübüm için mücadeleye devam edeceğim.

Galatasaray’ın büyük taraftarından ricam, Salı gününe kadar Young Boys maçının devre arasındayız ve kafamızı kaldırmalıyız, bundan başka hiçbir gündem üzerine yoğunlaşmadan hedefimize odaklanalım.

‘HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’

İstanbul’da büyük desteğinizle oluşacak harika atmosferde bir kişi fazla oynayacağımızı biliyoruz.

Biz de Galatasaray’ı ait olduğu yere taşımak için her şeyi vereceğiz.

Ve umarım hep birlikte başaracağız.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com