Beşiktaş, evinde üst üste 3. kez mağlup

Bu sezon hem teknik adam hem de yönetim değişiklikleriyle çıkış arayan Beşiktaş, istediği çıkışı bir türlü sağlayamıyor. Süper Lig’in 19. haftasında misafir ettiği Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup olan Siyah-Beyazlı ekip, evindeki son 3 maçta rakiplerine aynı skorla boyun eğmiş oldu.

Beşiktaş, taraftarlarını yine üzdü. Bu sezon hem teknik direktör hem de yönetim değişiklikleriyle çıkış aramaya çalışan Beşiktaş, içine düştüğü sıkıntıdan bir türlü kurtulamıyor. Siyah-Beyazlı ekip, Süper Lig’in 19. haftasında kendi evinde ağırladığı Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Evindeki son 3 maçı kaybeden Beşiktaş, Fenerbahçe ve Alanyaspor’un ardından Kasımpaşa’ya da aynı skorla boyun eğmiş oldu.

Beşiktaş, Kasımpaşa, Salih Uçan

DA COSTA, SALİH UÇAN’IN İKRAMINI GERİ ÇEVİRMEDİ

Tribünlerde büyük boşlukların olduğu karşılaşmada ilk gol konuk ekipten geldi. Kasımpaşa, 41. dakikada Nuno Da Costa’nın güzel golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikada Salih Uçan’ın kaptırdığı topla buluşan Da Costa, cezaalanı dışından çektiği şutu tam doksandan ağlara gönderdi. Kaleci Mert Günok parmaklarının ucuyla dokunsa da golü önleyemedi.

Beşiktaş, Kasımpaşa, Semih Kılıçsoy

SEMİH KILIÇSOY SIFIRDAN BERABERLİĞİ SAĞLADI

İlk yarı bitmek üzereyken Beşiktaş beraberliği yakaladı. 45. dakikada sol taraftan cezaalanına giren Rashica, kale önüne kesti. Genç futbolcu Semih Kılıçsoy, sıfıra yakın noktada yatarak yetiştiği topu çok dar açıdan ağlarla buluşturdu: 1-1. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Beşiktaş, Kasımpaşa, Da Costa

DA COSTA HAT-TRICK YAPTI

İkinci yarıda her iki takım da gol ararken; daha etkili olan konuk ekipti. Kasımpaşa, 80. dakikada Iron Gomis’in asisti, Da Costa’nın golüyle yeniden öne geçti: 1-2. Bu golden iki dakika sonra Kasımpaşa farkı ikiye çıkardı. Golü yine Da Costa kaydederken; asisti bu kez Claudia Winck yaptı. Hat-trick yapan Yeşil Burun Adaları vatandaşı olan Da Costa, bu sezon Süper Lig’deki gol sayısını 6’ya yükseltti.

Beşiktaş, Kasımpaşa,

BEŞİKTAŞ, ACİLEN YENİ HOCASINI BEKLİYOR

Rıza Çalımbay’ın ayrılmasının ardından maçlara Beşiktaş Altyapı Antrenörü Serdar Topraktepe yönetiminde çıkan Siyah-Beyazlı ekip, yeni hocasını bekliyor. Beşiktaş, Endonezya asıllı Hollandalı teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst ile el sıkışmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

SÜPER LİG 19. HAFTA SONUÇLARI
Antalyaspor – Alanyaspor: 0-0
Beşiktaş – Kasımpaşa: 1-3
Gaziantep FK – Pendikspor: 2-2
6 OCAK CUMARTESİ
13:30 Rizespor – Hatayspor
16:00 Başakşehir – Adana Demirspor
19:00 Ankaragücü – Trabzonspor
19:00 Samsunspor – Karagümrük
7 OCAK PAZAR
13:30 Kayserispor – Sivasspor
16:00 İstanbulspor – Fenerbahçe
19:00 Galatasaray – Konyaspor

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com