3-0’ı koruyamadı: Galatasaray’a ilk çelme Kasımpaşa’dan

Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde Kasımpaşa'yı ağırlayan Galatasaray, ilk 34 dakikada Osimhen (2) ve Icardi'nin golleriyle 3-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Okan Buruk yönetimindeki Sarı-Kırmızılı ekip, 90+5'te yediği golle sahadan 3-3 eşitlikle ayrılıp ilk kez puan kaybetti.

Osimhen ve Icardi'nin attığı gollerle Galatasaray 3-0 öne geçti.

Geçen hafta Kadıköy’deki derbide Fenerbahçe’yi, hafta içinde de UEFA Avrupa Ligi maçında PAOK’u 3-1 yenerek taraftarlarını coşturan Galatasaray, Süper Lig’in 7. haftasında ağırladığı Kasımpaşa karşısında ilk puan kaybını yaşadı. Okan Buruk yönetimindeki Sarı-Kırmızılı ekip, Osimhen (2) ve Icardi’nin golleriyle 3-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Sahadan 3-3 eşitlikle ayrılan Galatasaray, bu sezon ilk kez puan kaybetti.

Galatasaray sevinç

Süper Lig’de Galatasaray ile Kasımpaşa İstanbul’da karşılaştı. (Depo Photos)

OSIMHEN İLK GOLLERİNİ KAYDETTİ

Rams Park’ta oynanan mücadeleye forvette Osimhen-Icardi ikilisiyle başlayan Galatasaray, gol perdesini 20. dakikada açtı. Abdülkerim Bardakcı’nın soldan içeri gönderdiği topa dokunan Victor Osimhen takımını öne geçirdi. Nijeryalı forvet, sarı-kırmızılı formayla ilk gol sevincini yaşadı. 28. dakikada şık bir gole daha imzasını atan Victor Osimhen farkı ikiye çıkardı.

Galatasaray sevinç

MAURO ICARDI FARKI ÜÇE ÇIKARDI

34. dakikada ise bu kez Mauro Icardi şık bir gol kaydetti ve skor 3-0’a geldi. Kasımpaşa 44. dakikada Fall ile farkı ikiye indirirken Galatasaray soyunma odasına 3-1 üstün gitti.

Galatasaray, Kasımpaşa, Barış Alper Yılmaz

KASIMPAŞA’NIN PENALTISI BİR ‘VAR’, BİR YOK

Maçın 54. dakikasında Kasımpaşa lehine verilen penaltı kararı VAR incelemesi sonrası iptal edilirken 82. dakikada konuk ekip bu kez VAR incelemesi sonrası penaltı kazandı. 83. dakikada Haris Hajradinovic penaltıyı gole çevirip farkı bire indirdi. 90+5. dakikada Kasımpaşa’da Nuno Da Costa’nın golü sonucu belirledi ve mücadele 3-3 sona erdi.

Galatasaray bu sonucun ardından 19 puana yükselirken; üç farklı geriye düştüğü maçtan puanla ayrılan Kasımpaşa ise 7 puana ulaştı.

Galatasaray sevinç, Osimhen, Icardi

Galatasaray’ın gollerini Osimhen ve Icardi attı.

OSIMHEN-ICARDI İKİLİSİ SAHADA

Galatasaray’da Kasımpaşa mücadelesinde merakla beklenen Victor Osimhen-Mauro Icardi ikilisi aynı anda sahaya çıktı. Teknik direktör Okan Buruk, takımını geçmiş maçlardan farklı olarak 4-4-2 sistemiyle oynattı. İlk yarıda kaleciyle girdiği bir pozisyonda sakatlık geçiren Osimhen riske edilmemek için ikinci yarıya başlamadı ve yerini Mertens’e devretti.

Galatasaray, Osimhen

Osimhen, Galatasaray formasıyla ilk golünü attıktan sonra İngilizce “Sonunda” yazan formayla sevinç yaşadı.

VICTON OSIMHEN: SONUNDA!

Victor Osimhen, sarı-kırmızılı formayla ilk golünü de Kasımpaşa filelerine yolladı. Daha önce 3 asiste imza atan Osimhen, Kasımpaşa filelerini iki kez sarstı. Osimhen attığı ilk golün ardından üstünde İngilizce “Sonunda” yazan formayla sevinç yaşadı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com