Icardi’nin MR sonucu netleşti: Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı?

Galatasaray Kulübü, Adana Demirspor maçında sakatlanan Mauro Icardi'nin son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Golcü oyuncunun Fenerbahçe derbisinde forma giyme şansı çok az.

  • ü
  • 01 Eylül 2024
  • ü
  • Spor

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi’nin maç esnasında yaşadığı sakatlıktan sonra çekilen MR sonucu kulüp tarından paylaşıldı.

Adana Demirspor maçının 25. dakikasında sakatlanan Icardi, oyundan çıkarak yerini Michy Batshauyi’ye bıraktı. Takım arkadaşına pas vermek isterken adalesinde ağrı hisseden ve sekerek oyun alanını terk eden Icardi’nin son durumu hakkında Galatasaray’dan açıklama geldi.

Sarı kırmızılı kulüp, Icardi’nin MR sonucuyla alakalı şu açıklamayı yaptı:

Trendyol Süper Lig’in dördüncü haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasının ilk yarısında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen futbolcumuz Mauro Icardi’nin tedavisine başlanmıştır.

ICARDI, FENERBAHÇE MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Bu sezon oynadığı 3 lig maçında 1 gol atıp 1 de asist yapan 31 yaşındaki forvetin, yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Icardi’nin, 22 Eylül’de Süper Lig’de oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde forma giymesi beklenmiyor.

Arjantinli golcünün ligde Rizespor ve Gaziantep FK, Avrupa Ligi’nde ise PAOK maçlarında süre alma ihtimalinin de düşük olduğu öğrenildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com