Icardi’den Mourinho’ya: Büyük takımlarda böyle şey konuşmazdı, enteresan…

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Icardi, Fenerbahçe'nin çalıştırıcısını eleştirdi: "Mourinho gibi büyük bir hocanın bu kadar önemsiz bir konu hakkında bu şekilde konuşması enteresan."

  • ü
  • 14 Ağustos 2024
  • ü
  • Spor

Mauro Icardi, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'yu eleştirdi.

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho’nun, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk hakkında yaptığı açıklamalara ilişkin konuştu. Icardi “Mourinho gibi büyük bir hocanın bu kadar önemsiz bir konu hakkında bu şekilde konuşması enteresan.” dedi.

İLK TAŞ MOURINHO’DAN

Fenerbahçe’nin deneyimli antrenörü Jose Mourinho, Lille maçı öncesindeki basın toplantısında Galatasaray’ın hocası Okam Buruk’u eleştirerek Galatasaray’ı hedef almıştı. Mourinho “Rakip takım hocası Okan Buruk, 4 metre saha içine giriyor kart görmüyor, bir futbolcuları rakibe yumruk atıyor kart görmüyor.”demişti.

YANIT GECİKMEDİ

Galatasaray Florya Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mauro Icardi’nin, Mourinho’nun “Rakip takım hocası Okan Buruk, 4 metre saha içine giriyor kart görmüyor” sözleri hakkında yaptığı açıklama dikkat çekti. Mourinho gibi bir ismin bu kadar kadar önemsiz bir konu hakkında bu şekilde konuşmasının ilginç olduğunu ifade eden Icardi, “Büyük takımlarda böyle şey yapmazdı, yaptığını hatırlamıyorum.” ifadelerini kullandı.

‘ŞANSLIYIZ, GELECEKTE DE BÖYLE OLACAK’

Icardi’nin basın toplantısında yaptığı açıklamalardan önemli başlıklar şöyle:

Şanslıyız. İlk maçımızı kazandık. İki senede biraz daha hata yaptığımız maçlarla başlamıştık ligde. Bu sene evde galibiyetle başladık. Bundan mutluyuz. Gelecek de şimdiye kadar ki gibi olacak. İnanılmaz bir 2 sene geçirdik. Çok çalıştık. Tabii ki gelişmeye açığız, bunlara odaklanıyoruz. Hepimiz hedefimize doğru yolculuğumuza devam edeceğiz.

‘GALATASARAY BURANIN EN BÜYÜĞÜ, GÜLMEK İÇİN KULLANDIK’

Herkes biliyor, Fenerbahçe için rakibiz. Şampiyonlar Ligi’nden elenmeleri Türkiye için kötü oldu. En önemli ligde oynamak herkesin istediği bir şey. Bu sene biz de playoff oynayacağız. Bugünlerde sosyal medya bir iletişim mercii. Geçen sene saha dışında birçok şey oldu. Olan şeyler, gülmek için farklı şeyler için kullandık biz bunu.

‘RAKİMİBİZİ RAHATSIZ EDİYOR BÖYLE ŞEYLER’

İki senedir saha dışında birçok şey yapıldı bize karşı. Biz her zaman sahaya odaklandık ve iki sene üstü üste şampiyon olduk. Bizi durdurmaya çalıştılar ama herkese rağmen şampiyon olduk. Başarısız oldular. İlk senemde üst üste 14 maç kazanma rekoru kırdık, ikinci senemde 17 maç üst üste kazandık. Rakibi rahatsız ediyordur böyle şeyler.

‘MOURİNHO GİBİ BÜYÜK BİR HOCANIN…’

Mourinho gibi büyük bir hocanın bu kadar önemsiz bir konu hakkında bu şekilde konuşması enteresan. Büyük takımlarda böyle şey yapmazdı, yaptığını hatırlamıyorum.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Galatasaray buranın en büyüğü, Galatasaray’a karşı konuşulacaktır. Bizim özel bir hocamız var. Herkese karşı hep beraber mücadele edeceğiz. Daha sezon başında bu söylemleri başlatmak mantıklı değil. Futbola odaklanacağız biz. İki senenin ödülünü sahaya odaklanarak aldık.

‘6 AY ANTRENMANSIZ GOL KRALI OLDUM, ÖNEMLİ OLAN SONUÇ’

Kilo bir faktör değil benim gözümde. Ben her zaman müsait olmaya, mücadele etmeye çalıştım. Beşiktaş maçındaki sakatlıktan sonra antrenmanlara çıkamadım. Sosyal medyada böyle şeyler çarpıtılıyor. Formda değilken bile gol kralı oldum. 50 maçta 55 gol attık. Birçok şey başardık. Rekor kırdık. Başardığım şeyler fitlikle alakalı değil, ben her zaman fitim. Soyunma odasında neler yapıyor olduğumu hiç kimse bilmiyor. 6 ay antrenmansız şekilde gol kralı oldum. En önemlisi de bu sonuçtur.

‘BURADA LİDERLİK YAPMAYA ÇALIŞIYORUM’

Ben her zaman liderdim. Nerede olursam olayım… Hayatta rekabetçi ve mükemmeliyetçi biriyim. Galatasaray’da gollerle, rekorlarla belli bir başarıya imza attık. Burada liderlik yapmaya çalışıyorum elbette. Buraya yardıma geldim.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com