Hull City’de Survivor günü: Play-off için kazanması şart

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City için kritik gün. Premier Lig’e yükselebilmek için play-off şansını son haftaya taşımak isteyen Hull City, bugün ağırlayacağı Ipswich Town’ı mutlak yenmek zorunda. Zorlu mücadeleyi, Survivor yarışmasındaki Kırmızı Takım da ödül olarak tribünden izleyecek.

Ozan Tufan, Hull City'nin gol umutlarından biri olacak.

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City için kritik gün. Her sezon biraz daha yaklaştığı Premier Lig için play-off şansını son haftaya taşımak isteyen Hull City, bugün evinde ağırlayacağı Ipswich Town’ı mutlak yenmek zorunda. Karşılaşma, ilk ikiye girme hesapları yapan Ipswich Town için de kritik öneme sahip. Zorlu mücadeleyi, Survivor yarışmasındaki Kırmızı Takım da tribünden izleyecek.

Survivor, Acun Ilıcalı

HULL CITY’NİN MAÇINI İZLEME ÖDÜLÜ KIRMIZI TAKIM’IN

Senelerdir Türkiye’de reyting rekorları kıran ve son yıllarda birçok ülkeye yayın hakları satılan Survivor’ın son dokunulmazlık oyununda Mavi Takım’ı 12-11 yenen Kırmıız Takım, Hull City’nin evindeki son maçını tribünden izleme ödülünü kazanmıştı.

Hull City

Hull City, bu sezon deplasmanlarda daha fazla galibiyet elde etti.

İKİ MAÇINI DA KAZANIP RAKİPLERİNİ BEKLEYECEK

Bu sezon deplasmanlarda daha fazla puan toplayıp evinde rakiplerine adeta puan dağıtan, hatta sahasında üst üste 6 karşılaşmayı kazanamayarak hedefinden uzaklaşan Hull City, Premier Lig hedefini devam ettirebilmek için son iki mücadelesini kazanmak zorunda. Bugün Ipswich Town’ı ağırlayacak olan Hull City, sezonun son maçında kümede kalma mücadelesi veren Plymouth’a konuk olacak. Hull City’ye bu iki maçı kazanması yetmeyecek. Üç puan gerisinde olduğu Norwich City ve Okay Yokuşlu’lu West Bromwich’ten birinin son iki haftada en az 4 puan kaybetmesini bekleyecek. Çünkü Hull City, bu iki takıma karşı hem genel hem de ikili averajda dezavantajlı durumda bulunuyor. Bu iki takımdan biriyle sezonu aynı puanda tamamlaması halinde, play-off hattının dışında kalan Hull City olacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Kısacası, Hull City için Survivor günü. Bugün kaybederse, Premier Lig hayalleri önümüzdeki sezona kalacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com