Hakan Çalhanoğlu’lu Inter, Madrid’e avantajlı gidecek

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı iki maçla devam etti. Son 16 turu ilk maçında Atletico Madrid'i konuk eden Hakan Çalhanoğlu’lu Inter, son anlarda attığı golle 1-0 kazanarak rövanş için avantaj elde etti. Gecenin diğer maçında PSV Eindhoven ile Borussia Dortmund yenişemedi.

Geçen sezon İstanbul’da oynanan finalde kupayı Manchester City’ye kaptıran Inter, yine iddialı olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son 16 turunda Atletico Madrid’i konuk etti. Guiseppe Meazza’da oynanan maçı ev sahibi ekip 1-0 kazanmayı başardı.

Arnautovic, Inter

Arnautovic, Inter’e avantajı getiren golü kaydetti.

GALİBİYET GOLÜNÜ ARNAUTOVIC ATTI

İlk yarısı golsüz sona eren maçta Inter’e galibiyeti 79. dakikada Arnautovic attığı golle getirdi. Milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu bu karşılaşmanın tamamında sahada kaldı. İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 13 Mart’ta Atletico Madrid’in sahası Estadio Civitas Metropolitano’da oynanacak.

PSV Eindhoven, Borussia Dortmund

PSV İLE DORTMUND BERABERE

Günün diğer maçında ise PSV Eindhoven ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Philips Stadyumu’nda oynanan maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı. 24. dakikada Malen ile önde geçen Dortmund, ilk yarıyı üstün tamamladı. PSV bu gole 56. dakikada Luuk de Jong ile penaltıdan cevap verdi. Dortmund’da Salih Özcan karşılaşmanın son 8 dakikasında oyuna girdi. Bu karşılaşmanın da rövanşı 13 Mart’ta Signal Iduna Park’ta oynanacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

ŞAMPİYONLAR LİGİ SON 16 TURU İLK MAÇLARI
RB Leipzig 0 – 1 Real Madrid
Kopenhag 1 – 3 Manchester City
Lazio 1 – 0 Bayern Münih
PSG 2 – 0 Real Sociedad
Inter 1 – 0 Atletico Madrid
PSV Eindhoven 1 – 1 Borussia Dortmund
21 ŞUBAT ÇARŞAMBA
23:00 Napoli – Barcelona
23:00 Porto – Arsenal

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com