Çubuklu formayı giyen Osimhen’e Galatasaray’ın ödeyeceği ücret belli oldu

Galatasaray, İtalyan kulübü Napoli'den bedelsiz olarak transfer edilen Victor James Osimhen'a 2024-2025 sezonu için net 6 milyon euro ücret ödeneceğini açıkladı.

  • ü
  • 04 Eylül 2024
  • ü
  • Spor

İtalyan kulübü Napoli’den bedelsiz olarak transfer edilen Victor James Osimhen’in 2024-2025 sezonu için net 6.000.000 euro ücret ödeneceği açıklandı.

Galatasaray’dan yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen ve kulübü SSCN Napoli SPA ile oyuncunun bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Futbolcuya, 2024-2025 sezonu için net 6.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir.” denildi.

GALATASARAY’A OSMISHEN DOPİNGİ

Transfer döneminin şu ana kadar tartışmasız en büyük hamlesini gerçekleştiren Galatasaray, Napoli’de forma giyen ve 100 milyon Euro değeri olan Victor Osimhen’i kadrosuna kattı.

İtalya’da yapılan sıkı pazarlıkların ardından Galatasaray, Victor Osimhen ile resmi olarak bir yıllık sözleşme imzaladı. İmzanın hemen ardından tüm futbolseverler Victor Osimhen’in sözleşmesindeki maddeleri de merak etmeye başladı.

Victor Osimhen, Galatasaray ile imzaladığı bir yıllık kiralık sözleşmesinden 6 milyon Euro kazanacak.

OCAK AYINDA SÖZLEŞME FESİH MADDESİ YOK

Victor Osimhen’in sözleşmesinde ayrıca sözleşme fesih maddesinin de bulunmadığı öğrenildi. Bu nedenle Osimhen sezon sonuna kadar kesin olarak Galatasaray forması giyecek.

İŞTE OSIMHEN’DEN İLK SÖZLER

Galatasaray’da bir yıllık kiralık olarak forma giyecek olan Victor Osimhen, ”Galatasaray’ın ilgisini duyduğum zaman benim için kolay bir karardı. Galatasaray’ın ne kadar büyük ve aile gibi hissettiren bir kulüp olduğunu biliyordum. Galatasaray taraftarı da inanılmaz. Havalimanına gelen insanlar beni çok heyecanlı karşıladılar. Bu, bir oyuncu için önemlidir. İlk maçımı heyecanla bekliyorum. Bu proje için çok heyecanlıyım” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com