“Galatasaray’ı şampiyonluğu için tebrik ediyorum”

Fenerbahçe, Süper Lig’in 35. haftasında Konyaspor deplasmanından 0-0’lık beraberlikle dönerken; lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 6’ya çıktı. Bitime 3 hafta kala Sarı-Lacivertli ekibin şansı iyice azalırken; eski Fenerbahçeli futbolcu Elvin Baliç, “Galatasaray’ı şampiyonluğu için tebrik ediyorum.” dedi.

10 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek isteyen ancak özellikle son haftalarda oynadığı futbolla eleştirilen Fenerbahçe, Süper Lig’in 35. haftasında konuk olduğu Konyaspor deplasmanında kazanamadı. Mücadele 0-0 sona ererken; bitime 3 hafta kala Fenerbahçe ile lider Galatasaray arasındaki puan farkı 6 oldu. Sarı-Lacivertli taraftarların şampiyonluk umudu kalmazken; sosyal medyada özellikle Başkan Ali Koç’a yönelik eleştiriler artıyor. Eski Fenerbahçeli futbolcu Elvir Baliç ise yorumcu olduğu Tivibuspor’da “Galatasaray’ı şampiyonluğu için tebrik ediyorum.” dedi.

Tivibuspor yorumcusu Elvir Baliç

Tivibuspor yorumcusu Elvir Baliç

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUĞU HAK ETMEDİ

Baliç, şunları söyledi: “Haftalardır Galatasaray kazanıyor, Fenerbahçe hep geri gidiyor. Fenerbahçe’nin futbolu, şampiyonluğu hak eden bir futbol değil. Son haftalarda temposu düşük ve hep yana oynuyor. Fenerbahçe’nin bir oyun planı yok. Konyaspor maçının sonunda üç forvete döndü ama doldur-boşalt ile sonuç alamadı. Bu futbolla Fenerbahçe şampiyonluğu hak etti mi? Kusura bakmasınlar, hak etmedi. Ben Galatasaray’ı şampiyonluğu için tebrik ediyorum.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com