Galatasaray’dan Rizespor’a Fenerbahçe tarifesi

Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında ağırladığı Rizespor'u farklı mağlup etti. Sarı-Kırmızılı ekip, mücadeleyi 5-0 kazanarak maç eksiğine rağmen liderlik koltuğuna oturdu. Sezonun 3. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 5-0 mağlup olan Rizespor, 5. hafta karşılaşmasında Galatasaray'a da 5-0 yenilerek üst üste 3. mağbuliyetine uğradı.

Galatasaray, Rizespor'u farklı mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Galatasaray, Süper Lig’in 5. haftasında Rizespor’u ağırladı. Mücadeleye hızlı başlayan ve 3. dakikada 1-0 öne geçen Galatasaray, ilk yarısını 2-0 önde bitirdiği mücadeleyi 5-0 kazanarak maç eksiğine rağmen liderlik koltuğuna oturdu. Sezonun 3. haftasında evinde Fenerbahçe’ye 5-0 mağlup olan İlhan Palut yönetimindeki Rizespor, 5. hafta karşılaşmasında Galatasaray’a da 5-0 yenilerek üst üste 3. mağbuliyetine uğradı. Karadeniz ekibi, 4. hafta da evinde Kasımpaşa’ya 1-0 yenilmişti. Galatasaray’ın gollerini Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Gabriel Sara, Dries Mertens ve Barış Alper Yılmaz kaydetti.

Galatarasaray, Osimhen, Davinson Sanchez

PERDEYİ DAVINSON SANCHEZ AÇTI

Galatasaray, mücadelenin 3. dakikasında 1-0 öne geçti. Gabriel Sara’nın kullandığı serbest vuruşta çok iyi yükselen Davinson Sanchez, topu kaleci Grbic’in bakışları arasında uzak köşeden ağlara gönderdi.

Osimhen, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray

OSIMHEN Mİ, ABDULKERİM BARDAKCI MI?

Sarı-Kırmızılı ekip, bir duran toptan daha gol sevinci yaşadı. Topun başına yine Gabriel Sara geçerken; hakem Arda Kardeşler, 25. dakikada farkı ikiye çıkarın golü kimin attığına karar veremedi. Sara’nın kale önüne kestiği topu Osimhen kafasıyla sıyırtırken; son anda Abdülkerim Bardakcı da topa ayağını uzattı. Bu pozisyon sonrası Galatasaray ikinci kez gol sevinci yaşarken; hakem Arda Kardeşler, yayıncı kuruluşun muhabirine, golü kimin attığına maç sonunda karar vereceğini açıkladı. Maç sonunda gol, altıpas üzerinde topa dokunan Abdülkerim Bardakcı’ya yazıldı. Bu arada Victor Osimhen, hafta içinde transfer edilmesine rağmen ayağının tozuyla mücadeleye ilk 11’de başladı.

Gabriel Sara, Galatasaray

MAÇIN KAHRAMANI GABRIEL SARA SAHNEDE

İlk yarısı 2-0 sona eden maçın ikinci devresine de Galatasaray golle başladı. İlk iki golün asistini yapan Gabriel Sara, 48. dakikada sağ tarafan Barış Alper Yılmaz ile gelişen atakta topu bir anda önünde buldu. Düzelttikten sonra uzak köşeye sert vuran Sara, farkı üçe çıkardı: 3-0.

Mertens, Galatasaray

MERTENS ATTI, ALKIŞLARLA ÇIKTI

Mücadelede Galatasaray’ın 4. golünü 61. dakikada Dries Mertens kaydetti. Torreira’nın kaptığı ve servis ettiği topa çok iyi hareketlenen Mertens, çaprazda olmasına rağmen çok teknik bir vuruşla meşin yuvarlağı tam direğin tibinden ağlarla buluşturdu. Mertens, 67. dakikada alkışlar eşliğinden yerini Batshuayi’ye bıraktı.

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray

MAÇIN SKORUNU RİZELİ BARIŞ ALPER BELİRLEDİ

Galatasaray, 80. dakikada farkı beşe çıkardı. Kaan Ayhan’ın pasında topu sağ köşeden Rizespor ağlarına gönderen Barış Alper Yılmaz, durumu 5-0 yaptı. Aslen Rizeli olan ve 53 numaralı formayı giyen milli futbolcu, bu sezon Süper Lig’deki gol sayısını 3’e yükseltti. Barış Alper Yılmaz, ligdeki son üç maçta da gol atmayı başardı.

Galatasaray, Rizespor

Galatasaray ile Rizespor, Süper Lig’de İstanbul’da karşılaştı.

RİZESPOR’DAN ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ MAĞLUBİYET

İlhan Palut yönetimindeki Rizespor, Galatasaray’a da yenilerek ligde üst üste üçüncü mağlubiyetine uğradı. 3. haftada evinde Fenerbahçe’ye 5-0 yenilen Karadeniz ekibi, 4. haftada Kasımpaşa’ya yine evinde 1-0 yenilmişti. Galatasaray’a da 5-0 yenilen Rizespor, mağlubiyetle kapattığı son üç maçta hiç gol atamazken; kalesinde 11 gol gördü.

SÜPER LİG 5. HAFTA MAÇLARI

Galatasaray – Rizespor: 5-0

Bodrum FK – Başakşehir: 0-1

Samsunspor – Konyaspor: 0-1

Sivasspor – Gaziantep FK: 3-2

15 EYLÜL PAZAR

17.00   Kasımpaşa – Fenerbahçe

17.00   Kayserispor – Eyüpspor

20.00   Alanyaspor – Hatayspor

20.00   Trabzonspor – Beşiktaş

16 EYLÜL PAZARTESİ

20.00   Antalyaspor – Adana Demirspor

17 EYLÜL SALI

20.00   Galatasaray – Gaziantep FK (3. hafta erteleme maçı)

18 EYLÜL ÇARŞAMBA

20.00   Samsunspor – Başakşehir (3. hafta erteleme maçı)

19 EYLÜL PERŞEMBE

20.00   Trabzonspor – Kayserispor (3. hafta erteleme maçı)

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com