Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye videolu cevap: Google’a ‘şike’ yazın, bakın karşınıza ne çıkıyor

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yaptığı açıklamaya video paylaşarak karşılık verdi. "Google'a 'şike' yazın, bakın karşınıza ne çıkıyor..."

  • ü
  • 28 Şubat 2024
  • ü
  • Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç

Galatasaray, Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden yaptığı açıklamaya 8 dakika içinde cevap verdi. Galatasaray’ın açıklamasında, “Hiç boşuna uğraşmayın çünkü içinde bulunduğunuz ateş üfleyerek sönmez.” denildi.

Galatasaray, açıklamasında video ile Dursun Özbek’in “Google’a, ‘Ananas’, ‘Tesbih’, ‘Şike, ‘Halı sahada dostluk’ maçları yazın. Bakın karşınıza ne çıkıyor. Hiç boşuna uğraşmayın çünkü içinde olduğunuz ateş üfleyerek sönmez”sözlerine de yer verdi.

FENERBAHÇE: ŞAMPİYONLUK POSTERLERİNDEN OYUNCU SİLMEDİK

Fenerbahçe Kulübü, Dursun Özbek’in dün yaptığı açıklamaya yönelik bir açıklamada bulunmuş, “Fenerbahçe şanlı tarihi boyunca şampiyonluk posterlerinden oyuncu silmedi, belgesellerden görüntü çıkarmak zorunda kalmadı.” paylaşımı yapmıştı.

‘PİŞMAN ETME KONUSUNDA KARARLIYIZ’

Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

“Bununla birlikte Kulübümüzün DNA’sını Kurtuluş Savaşı’nın mücadele ruhu ve en zorlu şartlarda bile milli bütünlüğümüze ve değerlerimize sahip çıkma misyonu oluşturmaktadır.

DNA’mızdan gelen bu kuvvetli gücümüzle hain emeller taşıyanları yaptıklarına pişman etme konusunda kararlıyız.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com