Galatasaray da veda etti

Sarı-Kırmızılı ekip, 3-2’lik mağlubiyetin rövanşında ağırladığı İsviçre ekibi Young Boys’a İstanbul’da 1-0 yenilerek elendi. Galatasaray’ın Avrupa yolculuğu UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

Galatasaray ile Young Boys, UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçında İstanbul’da karşılaştı.

Fenerbahçe’nin ardından Galatasaray da Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Sarı-Kırmızılı ekip, 3-2’lik mağlubiyetin rövanşında ağırladığı İsviçre ekibi Young Boys’a İstanbul’da 1-0 yenilerek elendi. Sarı-Kırmızılı ekip, bulduğu pozisyonlarda kaleci Marvin Keller’i bir türlü geçemezken; kontra ataklarla zaman zaman etkili olan Young Boys, İstanbul’da istediğini aldı. Galatasaray’ın Avrupa yolculuğu UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. Şu an İsviçre Ligi’nde sonuncu sırada olan Young Boys ise Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek.

Galatasaray, evindeki maçta yenildi(FOTOĞRAF: KEMAL ASLAN / AFP)

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe’nin ardından Okan Buruk’un çalıştırdığı Galatasaray da Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Sarı-Kırmızılı ekip, play-off turunda 3-2’lik mağlubiyetin rövanşında ağırladığı İsviçre ekibi Young Boys’a İstanbul’da da yenilerek elendi. 1-0 sona eren maçta konuk ekibin golünü 87. dakikada Alan Virginius kaydetti. Golden sonraki sevinç sırasında rakip oyunculardan birine çelme takan kaleci Muslera kırmızı kart gördü. Son dakikalarda kaleyi Günay Güvenç korurken; zaman zaman gerginliklerin yaşandığı maçı 10 kişi tamamlayan Galatasaray’ın Avrupa yolculuğu UEFA Avrupa Ligi gruplarında devam edecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off 2. maçında Galatasaray ile Young Boys İstanbulda karşılaştı. (Depo Photos).

TÜRKİYE’NİN DEVLER LİGİ’NDE TEMSİLCİSİ KALMADI

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda Fransa’nın Lille ekibine elenmişti. Galatasaray’ın da play-off turunda Young Boys’a elenmesiyle Türkiye’nin Şampiyonlar Ligi’nde temsilcisi kalmadı. Young Boys’lu oyuncular, bu sezon farklı bir formatta oynanacak olan Şampiyonlar Ligi’ne katılmanın sevincini yaşadı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com