Galatasaray, Osimhen’in alternatifini buldu

Galatasaray'ın Osimhen transferinde mutlu sona ulaşamazsa Dybala'yı renklerine bağlamak için masaya oturacağı öne sürüldü.

  • ü
  • 11 Ekim 2024
  • ü
  • Spor

Galatasaray, kiralık olarak transfer sezonunun son gününde renklerine bağladığı Victor Osimhen’in alternatifini buldu. Sezon başında büyük bir sürprize imza atarak Napoli’nin dünyaca ünlü golcüsü Victor Osimhen’i sezon sonuna kadar kiralamıştı. Sarı kırmızılı forma ile çıktığı maçlarda gösterdiği performans ve aidiyet ile hem teknik ekibin hem de taraftarın takdirini kazanan Osimhen için kalıcı transfer formülü aranıyor.

Galatasaray’ın kurmayları yıldız santrforu transfer etmenin yollarını ararken, İtalya’dan çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Galatasaray’ın Ocak ayında yıldız golcünün bonservisini almayı ciddi bir şekilde düşündüğü ve uygun zemin arandığı aktarıldı.

SERBEST KALMA BEDELİ 75 MİLYON EURO

Yıldız golcünün serbest kalma bedeli ise 75 milyon euro ancak Galatasaray dışında bir takım Osimhen’i Ocak ayında transfer etmek isterse bu miktar 81 milyon euroya çıkacak. Ocak ayında transferin gerçekleşmesi durumunda bu 81 milyon euronun, 6 milyon eurosu Galatasaray’a tazminat olarak ödenecek.

Galatasaray yönetiminin ise kaynak bularak Napoli cephesi ile pazarlıklara başlaması beklenirken miktarın yüksekliği ve transferin zorluğu sarı kırmızılı ekibi alternatif golcülere sürükledi.

PAULO DYBALA HAMLESİ

Fanatik’in haberine göre, Galatasaray’ın ocak ayı için bir diğer büyük planı Paulo Dybala. İtalya Serie A kulübü Roma ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki hücumcu için temaslara başlayan kurmaylar, bu transferi devre arasında noktalamak istiyor.

Osimhen transferinde mutlu sona ulaşamazsa Galatasaray’ın Dybala’yı renklerine bağlamak için masaya oturacağı aktarıldı.

Roma ile 7 maça çıkan Arjantinli, sadece 1 gol atarak istenilen performansın uzağında kalmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com