Galatasaray, Antalya’da Icardi ve Osimhen ile coştu

Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor'a konuk oldu. Sarı-Kırmızılı ekip, Mauro Icardi ve Osimhen'in attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrılarak hem liderliğini devam ettirdi hem de Okan Buruk'un doğum gününü kutladı. Galatasaray, aynı zamanda deplasmandaki en uzun galibiyet serisinin sahibi oldu.

Osimhen, Antalyaspor'a attığı röveşata golüyle skoru ilan etti.

Şampiyonluğun en büyük adaylarından Galatasaray, Süper Lig’in 9. hafta mücadelesinde Antalyaspor’a konuk oldu. Okan Buruk yönetimindeki Sarı-Kırmızılı ekip, Mauro Icardi ve Osimhen’in attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrılarak 25 puanla liderliğini devam ettirdi. Üst üste üçüncü mağlubiyetini yaşayan Antalyaspor ise 8 puanda kaldı. Galatasaray, 28 Ekim Pazartesi günü dev derbide Beşiktaş’ı ağırlayacak. Antalyaspor ise yerel derbide Alanyaspor’un konuğu olacak.

Antalyaspor, Galatasaray, Mauro Icardi

Galatasaray, Mauro Icardi’nin golleriyle 2-0 öne geçti.

ICARDİ BAŞLADI, OSİMHEN BİTİRDİ

Maçın 10. dakikasında Mertens’in ortasını kafayla tamamlayarak durumu 1-0 yapan Icardi, 52. dakikada bu kez sağ ayakla ağları havalandırarak farkı ikiye çıkardı: 0-2. Icardi’nin ikinci golünde asisti, son günlerin formda oyuncusu Yunus Akgün yaptı. 78. dakikada yerini Osimhen’e bırakan Icardi, Süper Lig’deki gol sayısını 4’e yükseltti.

Osimhen rövaşata

Osimhen, röveşatayla böyle gol attı.

Galatasaray sevinç, Osimhen

OSİMHEN’DEN MUHTEŞEM RÖVEŞATA GOLÜ

Mücadelenin 78. dakikasında Icardi-Osimhen değişikliği yaşanırken; gol nöbetini Nijeryalı yıldız devraldı. Oyuna girer girmez attığı gol VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken; uzatma anlarında röveşatayla attığı muhteşem gol farkı üçe çıkardı: 0-3. Osimhen’in bu golü de VAR’da incelendi ancak bu kez gol kararı verildi. Nijeryalı forvet, Süper Lig’deki gol sayısını 3’e yükseltti.

Galatasaray, sevinç, Mauro Icardi

OKAN BURUK’A DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Maçın oynandığı 19 Ekim, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un 51. doğum günüydü. Sarı-Kırmızılı ekip, sahadan 3-0 galip ayrılarak hocalarına en güzel doğum günü hediyesini vermiş oldu.

Okan Buruk, Alex de Souza, Galatasaray, Antalyaspor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, maçtan önce bir süre sohbet etti.

SÜPER LİG’DE EN UZUN GALİBİYET SERİSİ

Galatasaray, Antalyaspor’u 3-0 yenerek Süper Lig tarihinin deplasmanlardaki en uzun galibiyet serisinin sahibi oldu. Deplasmanda 13 maçtır kazanan Sarı-Kırmızılılar, bu sürecin başladığı 21 Ocak 2024’ten bu yana Avrupa’nın top 10 liginde dış sahada puan kaybetmeyen tek takım konumunda.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Galatasaray, 28 Ekim Pazartesi günü dev derbide Beşiktaş’ı ağırlayacak. Antalyaspor ise yerel derbide Alanyaspor’un konuğu olacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com