Galatasaray 3 puanı tek golle aldı, Beşiktaş deplasmanda yıkıldı

Galatasaray bu galibiyetin ardından puanını 22'ye yükseltirken, Alanyaspor 9 puanda kaldı. Beşiktaş ise Gaziantep deplasmanında yıkıldı.

  • ü
  • 07 Ekim 2024
  • ü
  • Spor

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray ile Gaziantep FK, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde kozlarını paylaştı. Galatasaray evinde konuk ettiği Alanyaspor’u son haftaların en formda isimlerinden birisi olan Yunus Akgün’ün 28. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Galatasaray bu galibiyetin ardından puanını 22’ye yükseltirken, Alanyaspor 9 puanda kaldı.

Galatasaray milli aranın ardından Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Alanyaspor ise sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek.

Trendyol Süper Lig’de Gaziantep FK ile Beşiktaş Gaziantep’te karşılaştı.

BEŞİKTAŞ DEPLASMANDA YIKILDI

Öte yandan Trendyol Süper Lig’de 8. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanında karşılaştı. Müthiş bir tempoya sahne olan mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Beşiktaş’ın golünü 31. dakikada penaltıdan Immobile kaydetti. Gaziantep FK’nın golü ise 90+5. dakikada kaptan Maxim’den geldi.

Beşiktaş bu sonucun ardından puanını 17 yaptı, Gaziantep FK ise puanını 5’e yükseltti. Beşiktaş önümüzdeki hafta Konyaspor ile karşılaşacak. Gaziantep FK ise deplasmanda Kayserispor’a konuk olacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com