Filenin Sultanları sahne alıyor: İşte günün Olimpiyat programı

Voleybolda Filenin Sultanları, Dominik ile karşılaşıyor. Demir yumruklar Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu ile çeyrek finale çıkan Hatice Akbaş ise ringde madalya avında.

  • ü
  • 01 Ağustos 2024
  • ü
  • Spor

Filenin Sultanları ilk maçından galibiyetle ayrıldı. (Fotoğraf: Natalia Kolesnikova / AFP)

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın altıncı gününde hem salonda hem de ringde büyük heyecan var. Paris’teki ilk maçında Hollanda’yı 2-0 geriden gelip 3-2 yenen Filenin Sultanları grubundaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. South Paris Arena’da oynanacak mücadele 10.00’da başlayacak. Sultanlar, Dominik’i de yenmesi durumunda çeyrek final için büyük avantaj yakalayacak. C Grubu’nda yer alan millîler pazar günü ise İtalya ile mücadele edecek.

MİLLİLER DOMİNİK’E KARŞI 10’A2 ÜSTÜN

Kadın Voleybol Millî Takımı, Dominik Cumhuriyeti’ne karşı son 21 yılda oynadığı resmî maçlarda 10 galibiyet alırken sadece iki kere yenildi.

DEMİR YUMRUKLAR RİNGE ÇIKIYOR

Öte yandan boksta milli sporcular Paris’te şu ana kadar çıktığı maçlarda çok iyi performanslar gösterse de henüz madalyaya uzanamadı. Kadın boksörlerden Hatice Akbaş, 54 kiloda çeyrek finale yükselmeyi başardı. Hatice Akbaş bugün madalya kovalayacak.

TOKYO’NUN YILDIZLARI PARİS’TE

Tokyo 2020’nin altın kızı Busenaz Sürmeneli ile gümüş kızı Buse Naz Çakıroğlu da, Paris’te ilk defa bugün ringe çıkacak. Olimpiyat madalyalı iki boksörümüz de, Paris’te yeni bir tarih yazmaya çalışacak.

Boks müsabakaları bugün 12.00’de başlayacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com