Filenin Sultanları ekonomi sınıfında uçuşa tepki gösterdi: ‘Başka takımlara özel uçak tahsis etmeye devam…’

Milletler Ligi’nde ikinci hafta maçlarını ABD’de oynayacak olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türk Hava Yolları’na ait tarifeli seferle bu ülkeye gitti. Oyuncular ekonomik sınıfta 13 saatlik uçuş yapacak olmalarına tepki gösterdiler.

  • ü
  • 26 Mayıs 2024
  • ü
  • Spor

Filenin Sultanları’nın 13 saatlik ABD seyahatine Türk Hava Yolları’nın ekonomi sınıfında gitmelerine tepki yağdı.

Milli Voleybolcular da ekonomik sınıfta seyahat etmelerine sosyal medya üzerinden tepki gösterdiler. Ebrar Karakurt, “13 saatlik ABD uçuşu başladı. Fotoğraftaki takım arkadaşlarımı bulunuz? Başka takımlara özel uçak tahsis etmeye devam. Bize gelince ekonomik sınıf” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Zehra Güneş, ise uçaktan paylaştığı fotoğrafta kendisine koridorda koltuk verilmesine teşekkür ederek, “En azından koridorda yer ayırmışsınız” şeklinde ironik bir paylaşımda bulundu. Hande Baledin ise uçakta bacaklarını sığmadığı fotoğrafı paylaşarak, “Geçmişler olsun” dedi.

‘BU MU KIZLARA VERİLEN DEĞER?’

Ünlü Komdenyen Şahan Gökbahar, Filenin Sultanları’nın maruz kaldığı muameleye tepki göstererek, “Filenin Sultanları Amerika’ya 13 saat ekonomi uçurulur mu? Gerçekten insan hayret ediyor. Bu takım bu ülkeye en büyük gururları yaşattı. Bacakları sığmıyor kızların, iki büklüm şu hale bak! Voleybol Federasyonu bir özel uçak ayarlayamadınız mı? Bu mu bu kızlara verilen değer?” dedi.

THY: SORUMLULUK FEDERASYONDA

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Voleybol Federasyonu ile ulaşım sponsporluğu sözleşmesi imzalayan THY’den yapılan seyahat ile ilgili açıklama geldi.THY Basın Müşaviri Yahya Üstün konuyla ilgili x hesabından yaptığı açıklama gerek ulusal, gerek de global düzlemde sporun ve sporcunun en güçlü sektörel destekçilerinden biri olan THY’nin sponsoru olduğu tüm federasyonlar için yıllık uçuş kapasitesi dikkate alınarak, sene başında belirli bir uçuş planlaması yapıldığını belirterek, “Bu kapsamda gerçekleştirilen biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup, yetkililerince sağlanmaktadır.” İfadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com