Filenin Sultanları çeyrek finalde

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Voleybol C Grubu'nda Dominik Cumhuriyeti ile kozlarını paylaştı.

  • ü
  • 01 Ağustos 2024
  • ü
  • Spor

Filenin Sultanları, Paris'te Dominik Cumhuriyeti takımını yendi. (Fotoğraf: Natalia KOLESNIKOVA / AFP)

Fransa’nın başkenti Paris’de devam eden Paris 2024 Olimpiyat Oyunları, C Grubu’nda Filenin Sultanları, Dominik Cumhuriyeti ile karşılaştı. A Milli Kadın Voleybol Takımı 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-1’lik galibiyetle ayrılmayı bildi ve 2’de 2 yaparak çeyrek finale yükselmeyi garantiledi.

SULTANLAR ÇEYREK FİNALDE

Başantrenör Daniele Santarelli yönetimindeki Ay-Yıldızlılar’ın kadrosunda Gizem Örge, Cansu Özbay, Melissa Vargas, Hande Baladın, Meliha Diken, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Zehra Güneş, İlkin Aydın ve Ebrar Karakurt bulunuyor.

Fotoğraf: TFF

Filenin Sultanları, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 3-1 mağlup etti ve Paris 2024’te 2’de 2 yaptı. Maçın setleri şöyle gerçekleşti:

İlk set: 21-25

İkinci set: 25-18

Üçüncü set: 25-22

Dördüncü set: 25-15


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

YİNE GERİDEN GELİP RAKİBİ YENDİLER

Milliler, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda geçtiğimiz pazartesi günü çıktığı ilk maçında Hollanda karşısında karar setini 15-13 kazanarak 2-0 geriye düştüğü maçtan galibiyetle ayrılmış ve gruplara müthiş bir geri dönüşle başlamıştı.

Fotoğraf: TFF

SIRADAKİ RAKİP İTALYA

C Grubu’nda yer alan milliler, 4 Ağustos Pazar günü İtalya ile mücadele edecek.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com