FIFA, Hakan Şükür’ü unutmadı

FIFA, sosyal medya hesabından eski milli futbolcu Hakan Şükür’ü de etiketleyerek fotoğrafını paylaştı.

  • ü
  • 31 Mayıs 2024
  • ü
  • Spor

A Milli Futbol Takımının golcüsü Hakan Şükür.

Futbolun dünya çapındaki en üst düzey yönetim organı olan FIFA (Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği), Milli Takımın ve Galatasaray’ın efsane golcüsü Hakan Şükür’ü unutmadı. FIFA, sosyal medya hesabından eski milli futbolcu Hakan Şükür’ü de etiketleyerek fotoğrafını paylaştı.

Hakan Şükür ise paylaşımı alıntılayarak yaptığı yorumda, “Büyük suçlara bulaşmış ahlaksız tipler için kudurtucu bir paylaşım ama durum hiç değişmez. Şikeye bulaşmış veya bulaşanı sahiplenen ile ülkeyi soymuş ama onu “Çalıyor ama çalışıyor “ diye kutsayan tipler her geçen gün gerçekler ile yüzleşecek.Yok öyle, meydan boş değil. Paşa paşa oturun, haddinizi bilin ve utanmadıktan sonra her şeyi yapın…” ifadelerini kullandı.

FIFA, daha önce de Milli Takımın ve Galatasaray’ın efsane golcüsü Hakan Şükür’ün doğum gününü kutlamıştı. FIFA’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Şükür’ün 2002 yılındaki dünya kupasında ‘en hızlı golü’ attığı ve Türkiye’nin bronz madalya kazandığı hatırlatılmış “İkonik ‘Boğaz Boğası’nın 50. doğum günü kutlu olsun” ifadeleri kullanılmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com