Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekibi Brighton’da

Uzun süredir gündemde olan transfer gerçekleşmek üzere. Fenerbahçeli milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Brighton ile transfer görüşmesi yapmak üzere İstanbul'dan ayrıldı. Edinilen bilgilere göre yıldız oyuncu, 30 milyon Euro + bonuslar karşılığında İngiliz kulübüne imza atacak.

Ferdi Kadıoğlu

Euro 2024 Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin transfer listesine giren milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’ye veda etmeye hazırlanıyor. 24 yaşındaki Kadıoğlu, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Brighton & Hove Albion ile transfer görüşmesi yapmak üzere bu akşam İngiltere’ye gitti.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu

SAĞLIK KONTROLÜNDEN SONRA İMZA

Fenerbahçe’den yapılan resmi açıklamada “Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere’ye gidecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadeleri kullanıldı.

Ferdi Kadıoğlu, milli takım, Euro 2024

(Daniela Porcelli / SPP) (Photo by Daniela Porcelli / SPP/Sipa USA)

EURO 2024’TE DİKKAT ÇEKTİ

2018-19 sezonunda 1.4 milyon Euro bonservis bedeliyle Hollanda ekibi NEC’ten Fenerbahçe’ye transfer olan Ferdi Kadıoğlu, geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli formayla 51 maça çıkarak takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olmuştu. Milli futbolcu, Türkiye’nin çeyrek final oynadığı Euro 2024 Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği performansla Borussia Drotmund, Arsenal ve Manchester United gibi kulüplerin transfer listesine girmişti. Ferdi Kadıoğlu, Euro 2024’te 10 kez gol şansı yaratarak Christian Eriksen ve Kevin de Bruyne’nin ardından 3. sırada kendisine yer bulmuştu.

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’ye ilk imzasını atarken…

1.4 MİLYON EURO’YA GELDİ, 40 MİLYON EURO’YA GİDİYOR

İki hafta önce Brighton ile anlaşan ve kulüplerin anlaşmasını bekleyen Ferdi Kadıoğlu, direkt ilk 11’de oynayabileceği için tercihini Brighton & Hove Albion’dan yana kullandı. Yıldız oyuncu, 30 milyon Euro + bonuslar (yaklaşık 40 milyon Euro) karşılığında İngiliz kulübüne imza atacak.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Anlaşmanın 5 yıllık olacağı öğrenildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com