Fenerbahçe tur kapısını araladı

Fenerbahçe, deplasmanda Union Saint-Gilloise'yi 3-0 mağlup etmeyi başardı ve rövanş öncesi büyük bir avantaj elde etti.

  • ü
  • 08 Mart 2024
  • ü
  • Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşılaştı. RSC Anderlecht Stadı’nda (Lotto Park) oynanan karşılaşmayı 3-0 kazanan Fenerbahçe, rövanş öncesi büyük bir avantaj yakaladı.

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golü 20. dakikada Michy Batshuayi, 84. dakikada Jayden Oosterwolde ve 90+3. dakikada penaltıdan Tadic kaydetti.

Karşılaşmanın rövanşı, 14 Mart Perşembe günü Ülker Stadı’nda oynanacak.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarını Union Saint-Gilloise deplasmanında da yalnız bırakmadı. Maçtan önce stat civarında toplanan sarı-lacivertliler, takımın sahaya çıkmasıyla tezahüratlarla destekte bulundu. Fenerbahçeli taraftarlar statta kendilerine ayrılan bölümün tamamını doldurdu.

FRED İLK 11’DE

Öte yandan, Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Fred Rodrigues, Union Saint-Gilloise maçıyla yeniden ilk 11’de görev aldı.

Fred, Süper Lig’in 21. haftasında 21 Ocak Pazar günü Samsunspor ile oynanan maçta sakatlanmış ve 1 ay kadar sahaya çıkamamıştı. Tedavisinin ardından 20 Şubat’ta saha çalışmalarına başlayan Fred, Süper Lig’de Hatayspor ile oynanan karşılaşmada sonradan oyuna dahil olmuştu. Brezilyalı oyuncu, yaşadığı sakatlığın ardından ilk defa Union Saint-Gilloise karşısında ilk 11’de forma giydi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com