Fenerbahçe, Sofyan Amrabat için imza töreni düzenledi

Fenerbahçe, Fiorentina'dan Sofyan Amrabat'ı satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak kadrosuna kattı.

  • ü
  • 31 Ağustos 2024
  • ü
  • Spor

Fenerbahçe uzun süredir gerçekleştirmek istediği orta saha transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, Fiorentina’dan Sofyan Amrabat’ı renklerine bağladı.

Faslı orta saha Sofyan Amrabat, kiralık olarak Fenerbahçe’nin kadrosuna katıldı. Kulüp tarafından Amrabat için imza töreni düzenlendi.

AMRABAT SATIN ALMA OPSİYONUYLA KİRALANDI

Fenerbahçe, Sofyan Amrabat’ı Fiorentina’dan satın alma opsiyonu ile birlikte kiraladığını duyurdu. Sarı-lacivertliler açıklamasında, “Kulübümüz, Fiorentina takımında forma giyen Fas Milli Takım oyuncusu Sofyan Amrabat’ı satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak kadrosuna katmıştır. Yeni futbolcumuza sarı lacivert çubuklu forma altında şampiyonluklarla dolu bir kariyer diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Sağlık kontrolünün ardınan Amrabat ile sözleşme imzalandı.

FENERBAHÇE’DE OLMAKTAN MUTLUYUM

Sofyan Amrabat, Fenerbahçe’ye transferinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Acun Ilıcalı’ya da çabaları için teşekkür ediyorum. İlk günden beri bir ailenin parçası gibi hissediyorum. Beni ne kadar istediklerini göstermişlerdi. Bu güveni ben de iyi değerlendirmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun müthiş bir teknik direktör olduğunu vurgulayan Faslı orta saha, “Ona ‘hayır’ demek mümkün değil. Roma-Fiorentina maçından sonra bana inanılmaz bir anı yaşattı. Bana orada ‘Sen inanılmaz bir oyuncusun, seninle çalışmak istiyorum’ dedi. Mourinho bir kazanan. Ben de bir kazananım. Ligi kazanmak için son ana kadar savaşacağız. Dünkü maçta inanılmaz bir desteği vardı. burada oynamak için sabırsızlanıyorum.” şeklinde konuştu.

Dünkü Alanyaspor maçını da değerlendiren Sofyan Amrabat, “İlk izlenimim çok iyi. Atmosferi çok beğendim. Yüksek kalitede bir takımımız var. Yine de çok çalışmalıyız. İleriye bakmalıyız ve çok çalışmalıyız.” şeklinde görüş belirtti.

Takım arkadaşı Fred’in harika bir oyuncu olduğunu belirten Amrabat, “Uzun yıllar Manchester United’da oynadı. Onunla oynamak için sabırsızlanıyorum. Diğer takım arkadaşlarımla da oynamak için sabırsızlanıyorum.” diye konuştu.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com