Fenerbahçe, Rizespor’u Fred ile beşledi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'in üçüncü haftasında konuk olduğu Rizespor'u 5-0 mağlup ederek moral buldu. Sakatlıktan dönen Fred, karşılaşmada hat-trick yaparken; İlhan Palut yönetimindeki Karadeniz ekibi, bu sezon ilk mağlubiyetine uğradı.

Fenerbahçe, Fred'in 3 gol attığ maçta Rizespor'u 5-0 yendi.

Bu sezon Jose Mourinho ile mutlak şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, Süper Lig’in 3. hafta mücadelesinde Rizespor’un misafiri oldu. Geçen hafta son saniyelerde yediği golle Göztepe deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen ve taraftarlarını üzen Sarı-Lacivertli ekip, sahadan 5-0 galip ayrılarak moral buldu.

Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanan mücadelede gol perdesini Fenerbahçe açtı. Karşılaşmanın 15. dakikasında sağ çaprazdan yaptığı sert vuruşla fileleri havalandıran Fred, sakatlıktan döndüğü ilk maçta golü buldu. İlk devre 1-0’lık Fenerbahçe üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci yarıya baskılı başlayan sarı-lacivertliler, 53. dakikada Dzeko ile 2-0 öne geçti. Tecrübeli golcü, dar açıdan yaptığı başarılı vuruşla topu uzak köşeden ağlarla buluşturdu. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe’de goller peş peşe geldi. 60. dakikada Fred tekrar sahneye çıktı ve sol çaprazdan yaptığı vuruşla takımını 3-0 öne geçirdi. Brezilyalı bu golden henüz 4 dakika sonra kendisinin üçüncü takımının dördüncü golünü kaydetti ve kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı.

Sarı-Lacivertliler, 66. dakikada Alikulov’un kendi kalesine attığı golle farkı 5’e çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Fenerbahçe deplasmanda rakibini 5-0 mağlup ederek ligde puanını 7’ye yükseltti. Rizespor ise 4 puanda kaldı.

Fenerbahçe bir sonraki maçında Alanyaspor’u konuk edecek. Çaykur Rizespor ise Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com