Fatih Terim’li Panathinaikos, Bakasetas ile güçlendi

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Süper Lig’den transferlere devam ediyor. Yunanistan Ligi’nde 13 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek isteyen Panathinaikos, Fenerbahçeli Samet Akaydin'in ardından Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas'ı da kadrosuna kattı. Yunan kulübü, 30 yaşındaki oyuncu için 1 milyon Euro fesih bedeli ödedi.

Geçtiğimiz günlerde Fatih Terim’i teknik patronluğa getiren Yunan ekibi Panathinaikos, Süper Lig’den transferlere devam ediyor. Ezeli rakibi Olympiakos’un 10 kez zirveye çıktığı son 13 yılda şampiyonluğa hasret kalan Panathinaikos, özlediği kupayı havaya kaldırmak için Fenerbahçeli Samet Akaydin’in ardından Trabzonspor’dan Anastasios Bakasetas’ı da kadrosuna kattı. 37 yıl sonra şampiyon olan Trabzonspor’un kadrosunda yer alan Bakasetas, pazar günü oynanan ve 5-1 kaybettikleri Galatasaray maçında son kez Bordo-Mavili formayı giymiş ve karşılaşmanın ardından taraftarlarla vedalaşmıştı.

Bakasetas, Trabzonspor

TRABZONSPOR’A 1 MİLYON EURO FESİH ÖDEMESİ

Trabzonspor’dan yapılan açıklamada “Profesyonel futbolcumuz Anastasios Bakasetas’ın, Panathinaikos FC’ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Panathinaikos FC, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon Euro ödeme yapacaktır.” ifadeleri kullanıldı. Bakasetas yeni kulübüyle 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bakasetas, Trabzonspor, Alanyaspor

Bakasetas’ı Türkiye’ye getiren Alanyaspor olmuştu.

ALANYASPOR’DA PARLADI, TRABZONSPOR’DA İZ BIRAKTI

Bordo-Mavili kulübe 2020-21 sezonunun devre arasında Alanyaspor’dan 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Yunan futbolcu, 122 resmi maçta forma giyerken rakip fileleri 33 kez havalandırdı. Karadeniz ekibinde Bakasetas’ı, kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür 25 golle takip ediyordu.

Bakasetas, Trabzonspor,

2021 Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor’u 4-0 yenerek Süper Kupa’yı da havaya kaldırmıştı.

ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞADI

Geçtiğimiz sezonlarda Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da trasnfer girişiminde bulunduğu Bakasetas, Trabzonspor’da 2021-22 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşadı. 37 sezon sonra şampiyonluk kupasını kaldıran Karadeniz ekibinde Yunan oyuncu, bu büyük özleme son veren oyuncular arasında yer aldı. Bakasetas, 2022-23 sezonu öncesinde Sivasspor’u 4-0 yenerek Süper Kupa’yı müzesine getiren Trabzonspor’un kadrosunda yer alırken bu karşılaşmada da 1 gol attı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Bakasetas, kariyerinde Asteras Tripolis, Aris Salonuki, Panionios, AEK Atina, Alanyaspor ve Trabzonspor formaları giydi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com