Dev final öncesi Ancelotti’den açıklama: Arda Güler oynayacak mı?

Dortmund'a karşı oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçı öncesinde konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, "Arda'nın oynayabilme ihtimali var çünkü yüzde 100 hazır durumda. Bizim için Dortmund karşısında bir seçenek" dedi.

  • ü
  • 27 Mayıs 2024
  • ü
  • Spor

May 19, 2024, Villarreal, Castellon, SPAIN: Arda Guler of Real Madrid celebrates a goal during the Spanish league, La Liga EA Sports, football match played between Villarreal CF and Real Madrid CF at La Ceramica stadium on May 19, 2024, in Valencia, Spain. (Credit Image: © Ivan Terron/AFP7 via ZUMA Press Wire)

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Borussia Dortmund’a karşı oynayacakları Şampiyonlar Ligi Final karşılaşması açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi Final karşılaşmasında Borussia Dortmund ile Real Madrid, 1 Haziran Cumartesi günü saat 22.00’de İngiltere’nin başkenti Londra’daki Wembley Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Ancelotti, “PSG ve Atletico Madrid gibi takımları eleyerek finale çıkan bir takımla oynayacağız. Dortmund, kaliteli, kararlı ve ne yaptığını bilen bir takım. Geçiş oyunlarında hızlı oyunculara sahipler. Tüm final maçlarında olduğu gibi savaşacağız” ifadelerini kullandı.

‘ARDA BİR SEÇENEK’

Arda Güler hakkında konuşan Ancelotti, milli futbolcunun son maçlarda yakaladığı form grafiği ile final maçında kendileri adına bir seçenek olduğunu söyledi.

Ancelotti, “Arda, son maçlarda kalitesini, yeteneğini ve bize faydalı olabileceğini gösterdi. Oynayabilme ihtimali var çünkü yüzde 100 hazır durumda. Bizim için Dortmund karşısında bir seçenek” dedi.

Ancelotti, final karşılaşmasında kalede kime görev vereceğine karar vermediğini belirterek, şunları söyledi:

“İkisi de (Lunin, Courtois) bu finalde oynamayı hak ediyor. Lunin, muhteşem bir sezon geçirdi. Courtois sakatlıktan döndü ve kalitesini herkes biliyor. Bu şu anda karmaşık bir durum ama kararı vermek için son ana kadar bekleyeceğim.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com