Beşiktaş’ın yeni teknik patronu belli oldu

48 yaşındaki teknik adam Giovanni van Bronckhorst kariyerinde Feyenoord ile Hollanda ligi ve Hollanda Kupası şampiyonlukları yaşadı.

  • ü
  • 03 Ocak 2024
  • ü
  • Spor

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni Van Bronckhorst (Fotoğraf: Carlo Hermann / AFP)

Teknik direktör arayışını sürdüren Beşiktaş, Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı. Başarılı teknik patron 1.3 milyon euro maaş kazanacak.

Birçok adayla görüştükten sonra Fransız teknik adam Bruno Genesio’da karar kılan yönetim, son görüşmede Fransız teknik direktörle de anlaşma sağlayamadı.

VAN BRONCKHORST İLE ANLAŞMA TAMAM

Alternatiflere yönelen Hasan Arat yönetimi aradığı teknik direktörü buldu. Ertan Süzgün’ün haberine göre yönetim, Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

NE KADAR MAAŞ ALACAK

Hollandalı teknik adam 1.5 sene için Beşiktaş’tan 1.3 milyon Euro kazanacak. 48 yaşındaki teknik adam kariyerinde Feyenoord ile Hollanda ligi ve Hollanda Kupası (2) şampiyonlukları yaşadı.

1,5 SENE İÇİN ANLAŞILDI

Ertan Süzgün paylaşımında, “Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Hollandalı teknik adam 1.5 sene için Beşiktaş’tan 1.3 milyon Euro kazanacak. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com