Beşiktaş’ın finaldeki rakibi Trabzonspor oldu

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Karagümrük’ün konuğu olan Trabzonspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 4-0 galip ayrılarak finale yükseldi. Trabzon’daki ilk maçı da 3-2 kazanan Bordo-Mavililer, final mücadelesinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Kupası’nda ikinci finalist de belli oldu. Yarı final rövanş maçında Tolunay Kafkas’ın çalıştırdığı Karagümrük’ün konuğu olan Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 4-0 galip ayrılarak finale adını yazdırdı. Trabzon’daki ilk maçı da 3-2 kazanan Bordo-Mavililer, final mücadelesinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor, sevinç, Onuachu

GOL PERDESİNİ ONUACHU AÇTI

Karagümrük, Trabzonspor’u İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ağırladı. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada gol perdesini 54. dakikada Paul Onuachu açtı. 69’da Fountas durumu 2-0 yaparak Karadeniz ekibini rahatlattı. 73. dakikada Umut Bozok’un penaltıdan kaydettiği gol, farkı üçe çıkardı. 77’de bir kez daha sahneye çıkan Umut Bozok, skoruilan etti: 0-4.

Trabzonspor, sevinç, Fountas

Trabzonspor, Fountas’ın golüyle 2-0 öne geçti.

FİNALE ÇOK RAHAT YÜKSELDİ

Trabzon’daki ilk maçı da 3-2 kazanan Bordo-Mavililer, bu sonuçla çok rahat bir şekilde finala adını yazdırmış oldu. Trabzonspor, final mücadelesinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Siyah-Beyazlılar, başkentteki ilk maçta 0-0 bebareber kaldığı Ankaragücü’nü dün kendi evinde 1-0 yenerek finale adını yazdıran ilk ekip olmuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Türkiye Kupası’nda final mücadelesinin nerede oynanacağı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha sonra açıklanacak.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com